Mercedes-Benz eActros voor David van Schie Party Rental

07 / 07 / 2023

In samenwerking met Beequip hebben we de allereerste Mercedes-Benz eActros van het Westland afgeleverd. Deze indrukwekkende vrachtwagen, die een belangrijke stap markeert in de transitie naar duurzaam transport, is aangeschaft door David van Schie Party Rental.

Een bijzonder moment voor zowel David van Schie als voor ons, want het is voor ons ook de eerste elektrische vrachtwagen die we afleveren. David van Schie Party Rental is al vele jaren een trouwe klant van EDW Autolease en als toonaangevend bedrijf in de evenementenbranche begrijpt David van Schie de noodzaak om de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen. Met de aanschaf van de eActros, een volledig elektrische vrachtwagen, zet David van Schie een belangrijke stap richting een groenere toekomst.

 

Mercedes-Benz eActros voor David van Schie Party Rental

De Mercedes-Benz eActros 400, gekozen door David van Schie Party Rental, is uitgerust met vier krachtige batterijpakketten, die een theoretische actieradius van 400 kilometer bieden. Dit stelt David van Schie in staat om zijn diensten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te blijven leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid waar ze bekend om staan. Met de eActros kan David van Schie voldoen aan de groeiende vraag naar duurzaam transport in de evenementenbranche en tegelijkertijd meedingen naar overheidsaanbestedingen waarin zero-emissievoertuigen een vereiste worden.

De keuze voor de eActros is een bewijs van de visie en het leiderschap van David van Schie Party Rental, die voorop loopt in de sector als het gaat om duurzaamheid. Door te investeren in elektrische voertuigen, nemen ze een voorsprong op de concurrentie en tonen ze hun bijdrage aan het verminderen van uitstoot en het behoud van een schoner milieu voor toekomstige generaties.

Bij EDW Autolease zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan deze belangrijke mijlpaal voor David van Schie Party Rental. We blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. Samen kunnen we een verschil maken en een betere, groenere toekomst creëren.

Foto: Chris Kalkman

Meer

Het belang van gezond financieren

Het belang van gezond financieren

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025