Financial
Lease

Financial
Lease

Financial Lease

Zoek je als ondernemer naar een manier om een nieuwe auto of werkbus te rijden zonder het aankoopbedrag in één keer te hoeven betalen? Laat EDW Autolease jouw financiering regelen. Zo word jij economisch eigenaar van de auto terwijl je profiteert van de fiscale voordelen. Je leaset voor een vast bedrag per maand en het mooiste van alles, de rente is volledig aftrekbaar. Ontdek meer voordelen of maak alvast een berekening.

Financial Lease
Wat is financial lease?

Wat is
financial lease?

Wat is
financial lease?

Als ondernemer rijd je met financial lease direct in een nieuwe auto, occasion, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen. Wat dat betreft is er geen verschil ten opzichte van een auto kopen. Doordat je het aankoopbedrag gespreid betaalt heb je echter geen liquiditeitsverlies. Het is een ideale oplossing voor ZZP’ers en MKB’ers die hun kapitaal liever behouden voor andere belangrijke bedrijfsactiviteiten. Maar er zijn meer voordelen. Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel kilometers je rijdt, waar je de auto verzekert en bij welke dealer je de auto koopt en onderhoudt. Jij bepaalt welk bedrag je financiert, net als de slottermijn en de looptijd van het contract. Het is zelfs mogelijk om tijdens het leasecontract de auto in te ruilen en het contract te vernieuwen. Informeer naar de mogelijkheden of bereken het alvast zelf.

Financial lease
berekenen

Financial
lease berekenen

Financial Lease Calculator

Bereken het maandtermijn én vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanbetaling mag niet groter zijn dan aanschafprijs

Het leasebedrag mag niet lager dan 500 EUR zijn.

Het slottermijn mag niet groter zijn dan het leasebedrag

De aanbetaling mag niet kleiner zijn dan 0 EUR.

Het slottermijn mag niet kleiner zijn dan 0 EUR

Lease vanaf:

€373,- p/m

Financial lease berekenen

Voordelen

Voordelen

Investering zonder liquiditeitsverlies
Economisch eigendom met fiscale voordelen
Keuzevrijheid in merk, dealer, financiering en looptijd
Inruilen of vernieuwen leasecontract
Vrije kilometers en keuze in onderhoud
Accessoires en aanpassingen meefinancieren

Financial lease
vs. operational lease

Financial lease
vs. operational lease

In tegenstelling tot operational lease wordt de auto bij financial lease in feite gekocht door de leaserijder. De auto kan dus meegenomen worden op de balans van het bedrijf, wat fiscaal voordeel oplevert. Zelf zorg je voor de verzekering en het onderhoud van de auto. Maandelijks los je een vast bedrag af bij de leasemaatschappij en aan het einde van de leaseperiode is de auto van jou. Omdat je vanaf het begin eigenaar bent van de auto, hoef je deze niet in te leveren wanneer de lease eindigt. Je hebt de keuze om in de auto te blijven rijden of deze te verkopen. Met de opbrengst van de verkoop kun je bijvoorbeeld kiezen om te investeren in een gloednieuwe leaseauto.

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Cor in ’t Veld
Contact Cor in ’t Veld