Financial Lease

Zakelijke Leasen van je auto of bedrijfswagen

Een financial lease is een financiering voor je zakelijke auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen. Het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie. Want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Een financial lease auto is je economisch eigendom, daarom profiteer je van meerdere voordelen. Waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. Vervolgens kies jij zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is financial lease precies? Lees de voorwaarden

Met de auto financial lease heb je veel keuzevrijheid: wordt het een bedrijfswagen of personenauto, de dealer naar eigen keuze, het bedrag dat je wilt financieren, de slottermijn en de looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en vernieuw je het lease contract.

Voorwaarden om je financial lease aanvraag te accepteren:

  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto maximaal 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf gevestigd in Nederland en de bevoegde moet in Nederland wonen

Zakelijke lease aanvragen

Wanneer we weten welke bedrijfswagen of personenauto je wilt en welke dealer deze gaat leveren, starten we je financial lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het vervolgens over je wensen. Zodat wij de leaseovereenkomst op maat kunnen leveren. Trouwens ook een occasion financial leasen is gewoon mogelijk zolang die maar aan de voorwaarden voldoet.

Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook gewoon mogelijk.

Terugbelverzoek

Waarom je zakelijke wagens financieren?

Als ondernemer bedenk je vast enkele redenen waarom je gebruik maakt van een zakelijke lease. Dit is belangrijk bij de aanschaf van je bedrijfswagen. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa bijvoorbeeld. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je bedrijfswagen eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Wil je een financial lease particulier afsluiten, bel ons dan even zodat we direct kunnen afstemmen waarom je hiervoor kiest.

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

business as usual

Business as usual

Als zaken gewoon doorgaan Business as usual, of het normaal uitvoeren van standaard functionele operaties binnen een org ...

Lees verder >> Meer nieuws