Financial Lease

Zakelijke Leasen van je auto of bedrijfswagen

Een financial lease is een financiering voor je zakelijke auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen. Het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie. Want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Een financial lease auto is je economisch eigendom, daarom profiteer je van meerdere voordelen. Waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. Vervolgens kies jij zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is financial lease precies? Lees de voorwaarden

Met de auto financial lease heb je veel keuzevrijheid: wordt het een bedrijfswagen of personenauto, de dealer naar eigen keuze, het bedrag dat je wilt financieren, de slottermijn en de looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en vernieuw je het lease contract.

Voorwaarden om je financial lease aanvraag te accepteren:

  • Minimaal te financieren bedrag van € 2.500,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto maximaal 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf gevestigd in Nederland en de bevoegde moet in Nederland wonen

Zakelijke lease aanvragen

Wanneer we weten welke bedrijfswagen of personenauto je wilt en welke dealer deze gaat leveren, starten we je financial lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het vervolgens over je wensen. Zodat wij de leaseovereenkomst op maat kunnen leveren. Trouwens ook een occasion financial leasen is gewoon mogelijk zolang die maar aan de voorwaarden voldoet.

Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook gewoon mogelijk.

Terugbelverzoek

Waarom je zakelijke wagens financieren?

Als ondernemer bedenk je vast enkele redenen waarom je gebruik maakt van een zakelijke lease. Dit is belangrijk bij de aanschaf van je bedrijfswagen. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa bijvoorbeeld. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je bedrijfswagen eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Wil je een financial lease particulier afsluiten, bel ons dan even zodat we direct kunnen afstemmen waarom je hiervoor kiest.

Het laatste nieuws

Wanneer wisselen naar winterbanden?

Veel automobilisten vragen zich elk jaar weer af wat het juiste moment is om te wisselen van zomerbanden naar winterbanden. We hebben in Nederland niet vaak last van hevige sneeuwval, maar lage temperaturen en een nat wegdek kunnen wel voor … ...

Lees verder >>

Prinsjesdag 2021

Het kabinet kondigt op Prinsjesdag de belastingplannen aan voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je het laatste nieuws. De eerste en tweede kamer moeten hier nog over wel beslissen, dus de uiteindelijke plannen kunnen afwijken.   Bijtellin ...

Lees verder >>
Meer nieuws