Equipment Lease Hoogwerker

Equipment Lease

Op zoek naar financiering voor bedrijfsmiddelen? Met onze Lease Calculator bereken je snel en gemakkelijk het leasebedrag voor jouw equipment. Vul het aanschafbedrag, het gewenste financieringsbedrag, de gewenste looptijd en de slottermijn in. Binnen één werkdag ontvang je informatie over jouw leasemogelijkheden. Zo word je direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen zonder in één keer te betalen. Wil je persoonlijk contact? Onze Lease Adviseurs staan voor je klaar. 

Wat is financial lease? 

Financial Lease is een leasevorm voor ondernemers waarmee je een auto of equipment koopt op naam van jouw bedrijf. Met vaste maandelijkse termijnen betaal je de auto af. Je profiteert van fiscale voordelen zoals renteaftrek en btw-teruggaaf omdat je direct economisch eigenaar bent van het object. Tussentijds extra inlossen of inruilen voor een nieuwe is mogelijk. Huidige equipment inruilen? Dat kan ook! Het restbedrag van de huidige object kan dienen als aanbetaling en zo kun je het maandbedrag verlagen.

Als ondernemer wil je graag kunnen beschikken over het nieuwste materieel, maar dit is niet altijd financieel haalbaar. Bij ons kun je terecht voor het leasen van zowel nieuw als gebruikt materieel, zodat je altijd over de benodigde apparatuur en machines beschikt. Of het nu gaat om het leasen van een nieuwe tractor of het terugleasen van jouw vrachtwagen met sale en leaseback, wij bieden verschillende leasevormen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Financial Lease Calculator

Bereken het maandtermijn én vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanbetaling mag niet groter zijn dan aanschafprijs

Het leasebedrag mag niet lager dan 500 EUR zijn.

Het slottermijn mag niet groter zijn dan het leasebedrag

De aanbetaling mag niet kleiner zijn dan 0 EUR.

Het slottermijn mag niet kleiner zijn dan 0 EUR

Lease vanaf:

€373,- p/m

Dit kun je leasen

 • Vrachtwagen, trailer of oplegger
 • Heftruck, stapelaar of zijlader
 • Hoogwerker, kraan of
 • Veegmachine, schrobmachine of hogedrukreiniger
 • Graafmachine, bulldozer of wiellader
 • Draaibank, freesbank of lasersnijmachine
 • Koeling, keukenapparatuur, of koffiemachine
 • Behandelstoel of echo apparatuur
 • Camera, beamer of geluidsinstallatie
 • Server, laptop of andere hardware
 • Container, koel-en vriescontainer of opslagcontainer

Staat jouw object er niet tussen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws