Operational Lease

Zakelijk operational lease van je auto

De operationale lease van een personenauto die zakelijk wordt gebruikt, is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. Ten eerste liggen de meeste risico’s bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Bovendien is het verschil tussen operational en financial lease dat niet jij maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Op deze manier houd je meer werkkapitaal over dat je opnieuw in je onderneming investeert. Overigens blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ten slotte is de conclusie dat je minder risico’s op gebruikskosten loopt en dat administratie weinig tijd kost.

operational lease

Wat is operational lease?

De voor- en nadelen op een rijtje:

  • + Gemak
  • + Zekerheid
  • + Vast bedrag per maand
  • + Geen onverwachte kosten
  • + Aankoopbedrag niet zelf financieren
  • + Geen restwaarderisico
  • Contract voor langere termijn

Bij twijfel neem contact op

Overigens twijfel niet om contact met ons op te nemen als je twijfelt bij de keuze tussen de leasevormen die EDW Autolease aanbiedt. Wij berekenen namelijk exact welke vorm van zakelijk leasen past bij jouw onderneming; operational lease zakelijk, financial lease zakelijk of private lease zakelijk. Zo is het voor jou vooraf duidelijk welke leasevorm bij jouw onderneming past! Voor de ZZP-er hebben we zelf de operational lease zzp in het aanbod. En voor degene die kiest voor een occasion als bedrijfswagen een operational lease occasion.

Contact

Geen klant is hetzelfde, uniek zijn en blijven hoort bij ondernemen

Daarom zorgen wij voor een oplossing die past bij jou en bij jouw situatie. De vele tevreden leveranciers en klanten in verschillende branches bewijzen dat wij in elke denkbare situatie het verschil kunnen maken.

Bij interesse in operational leasen staan wij jou graag persoonlijk te woord. 

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws