Operational Lease

Zakelijk operational lease van je auto

De operationale lease van een personenauto die zakelijk wordt gebruikt, is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. Ten eerste liggen de meeste risico’s bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Bovendien is het verschil tussen operational en financial lease dat niet jij maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Op deze manier houd je meer werkkapitaal over dat je opnieuw in je onderneming investeert. Overigens blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ten slotte is de conclusie dat je minder risico’s op gebruikskosten loopt en dat administratie weinig tijd kost.

operational lease

Wat is operational lease?

De voor- en nadelen op een rijtje:

  • + Gemak
  • + Zekerheid
  • + Vast bedrag per maand
  • + Geen onverwachte kosten
  • + Aankoopbedrag niet zelf financieren
  • + Geen restwaarderisico
  • Contract voor langere termijn

Bij twijfel neem contact op

Overigens twijfel niet om contact met ons op te nemen als je twijfelt bij de keuze tussen de leasevormen die EDW Autolease aanbiedt. Wij berekenen namelijk exact welke vorm van zakelijk leasen past bij jouw onderneming; operational lease zakelijk, financial lease zakelijk of private lease zakelijk. Zo is het voor jou vooraf duidelijk welke leasevorm bij jouw onderneming past! Voor de ZZP-er hebben we zelf de operational lease zzp in het aanbod. En voor degene die kiest voor een occasion als bedrijfswagen een operational lease occasion.

Contact

Geen klant is hetzelfde, uniek zijn en blijven hoort bij ondernemen

Daarom zorgen wij voor een oplossing die past bij jou en bij jouw situatie. De vele tevreden leveranciers en klanten in verschillende branches bewijzen dat wij in elke denkbare situatie het verschil kunnen maken.

Bij interesse in operational leasen staan wij jou graag persoonlijk te woord. 

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand: AxxiAuto

Autobedrijf van de maand januari: AxxiAuto

AxxiAuto is een Full-Service autobedrijf dat is ontstaan uit passie voor ondernemen. Het bedrijf begon in 1985 als een fast-fit bedrijf voor montage en verkoop van banden, lichtmetalen velgen, accu’s en uitlaten. Na een aantal jaren succesvol t ...

Lees verder >>
Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Meer nieuws