Operational
Lease

Operational
Lease

Operational Lease

Wel de voordelen van een splinternieuwe auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen maar liever niet de administratieve rompslomp? Operational lease via EDW Autolease kan de ideale oplossing voor jou zijn. Hiermee lease je een auto van de leasemaatschappij, voor een vast bedrag per maand, terwijl zij alles voor je regelen. Van onderhoud en reparaties tot verzekeringen en belastingen. Dit bespaart tijd en moeite!

Operational Lease
Wat is operational lease?

Wat is
operational lease?

Wat is
operational lease?

Je betaalt een vast bedrag per maand en weet bij operational lease dus precies waar je aan toe bent. Alle bijkomende kosten zoals verzekering, onderhoud en reparaties zijn voor rekening van de leasemaatschappij. Dit geeft je de vrijheid om je te concentreren op je core business. Ideaal voor ZZP’ers en MBK’ers maar ook voor vertegenwoordigers, accountmanagers of zorgprofessionals die behoefte hebben aan een representatieve auto, zonder daarvoor zelf te hoeven investeren. Als je kiest voor operational lease kun je gemakkelijk de leaseperiode aanpassen, wat je als leaserijder ook nog eens extra gemak biedt. Wil je na verloop van tijd een nieuwe auto rijden of het wagenpark verder uitbreiden dan kan dat ook. Kortom, geen onverwachte kosten meer, maar gewoon duidelijkheid en transparantie.

Voordelen

Voordelen

Wisselen of uitbreiden naar meer voertuigen
Geen risico’s omdat je niet de eigenaar bent
Geen onderhoudskosten of reparaties
Alles voor je geregeld door leasemaatschappij
Geen grote investering dus meer cashflow
Geen boekhouding over het voertuig

Operational lease
vs. financial lease

Operational
lease vs.
financial lease

Bij operational lease ‘huur’ je als het ware een auto, terwijl je bij financial lease economisch eigenaar wordt. Anders bij dan financial lease, krijg je bij operational lease geen verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de reparaties. De leasemaatschappij regelt namelijk alle zaken voor je, wat veel gedoe scheelt. Wie kiest voor financial lease krijgt te maken met rente en aflossing, wat fiscale voordelen biedt maar ook zorgt voor wat meer financiële onzekerheid. Bij operational lease weet je precies waar je aan toe bent. Kortom, het is goed om te overwegen welke vorm van leasen het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf. Meer voordelen van financial lease vind je via de button hieronder.

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Contact Evert de Boer