Jubileum: We rijden vol energie de toekomst tegemoet

21 / 06 / 2023

‘Zakelijke lease voor ondernemers, door ondernemers.’ Dat is de visie waarmee we EDW Autolease in 2003 zijn gestart. En deze maand vieren we een feestelijke mijlpaal, want we bestaan precies 20 jaar! Met onze drie vestigingen en een gloednieuwe website zijn we er helemaal op gericht om zelfstandigen, mkb’ers en organisaties van maatwerk leaseoplossingen te voorzien, zowel nu als in de toekomst.

Jubileum: We rijden vol energie de toekomst tegemoet

Korte terugblik op 20 jaar

In de afgelopen twee decennia zijn we landelijk een niet te missen aanbieder geworden van financial lease. Wat ooit begon als een eenmanszaak vanuit Maassluis, is nu uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf. Een mentaliteit van schouders eronder en aanpakken heeft ons geholpen om grote stappen vooruit te zetten.

Terugkijkend zijn we trots op onze groei en ontwikkeling. In 2012 hebben we vestiging Rijnmond opgericht onder leiding van Cor in ’t Veld, gevolgd door de opening van vestiging Groene Hart in 2015 door Frank Spillenaar. Hetzelfde jaar is EDW Finance gelanceerd, waarmee we meer uitdagende financieringsaanvragen kunnen ondersteunen.

 

Een echt familiebedrijf

Vertrouwen en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Als echt familiebedrijf hebben we daarom ruimte gecreëerd voor de volgende generatie, waarbij de (schoon)zonen van onze vennoten nu actief betrokken zijn bij onze landelijke organisatie. Rutger de Waal, Maurits de Waal, Evert de Boer en Maarten Spillenaar spelen elk een rol binnen het bedrijf. Hun betrokkenheid is een belangrijke drijfveer voor ons succes.
 
Innovatie als belangrijke pijler

Door gezamenlijke inspanningen ontstaan er steeds nieuwe ideeën en innovatieve perspectieven. Zo hebben we in 2020 een handige rekentool ontwikkeld, waarmee je als klant snel en duidelijk een eerste indicatie krijgt van de mogelijkheden op het gebied van financial lease.

 

Identiteit vernieuwd

We blijven voortdurend streven naar verbetering van onze dienstverlening. Het afgelopen jaar hebben een re-branding doorlopen. Ons logo en huisstijl zijn volledig vernieuwd, waardoor we een moderne uitstraling hebben gekregen. Dit is een identiteit die past bij onze ontwikkeling als bedrijf. De geheel nieuwe website die je op dit moment bezoekt biedt een gebruiksgemak, informatie over leaseoplossingen en toegang tot een berekening of offerte.

Op naar de toekomst

We willen jou, klant of partner, bij deze bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking gedurende de afgelopen 20 jaar. Samen hebben we heel wat kilometers afgelegd en successen behaald. Maar dit is pas het begin! We kijken vol enthousiasme uit naar de volgende 20 jaar, waarin we met nog meer energie, innovatie en klantgerichtheid voorop zullen blijven rijden.

Meer

Het belang van gezond financieren

Het belang van gezond financieren

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025