Autobedrijf van de maand juni: Bedrijfswagen Rijkers

27 / 06 / 2023

Elke maand benoemen we een partner van de maand, en voor juni 2023 hebben we het genoegen om “Bedrijfswagen Rijkers” uit Valkenswaard in het zonnetje te zetten. Bedrijfswagen Rijkers is een vertrouwde naam in de branche en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1964. Laten we eens een kijkje nemen in hun verhaal en ontdekken waarom ze onze partner van de maand zijn.

Autobedrijf van de maand juni: Bedrijfswagen Rijkers

Bedrijfswagen Rijkers is sinds 1992 gevestigd op het industrieterrein De Schaapsloop in Valkenswaard. Dit familiebedrijf werd opgericht door Harry Rijkers en heeft sinds 1987 zijn specialisatie gevonden in lichte bedrijfswagens, met name het merk Mercedes. Het streven naar uitmuntendheid in vakmanschap en klantenservice is altijd de drijvende kracht achter Rijkers geweest.

Bij Rijkers kun je rekenen op hoogwaardige service en onderhoud voor jouw bedrijfswagen. In de werkplaats kun je terecht voor reparaties, onderhoud en alle andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat jouw bedrijfswagen in topconditie blijft. “We streven naar probleemloos transport, waarbij we ervoor zorgen dat bijna alle onderdelen uit voorraad leverbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat bedrijfswagens niet onnodig lang in de werkplaats staat en klanten altijd kunnen vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte service”, aldus eigenaar Bink Rijkers.

De samenwerking tussen Rijkers en EDW Autolease bestaat al sinds 2007. Volgens eigenaar Bink Rijkers brengt de samenwerking met EDW Autolease verschillende voordelen met zich mee. “Ze hebben toegang tot een breed scala aan lease-opties, waardoor ze aan de specifieke behoeften van onze klanten kunnen voldoen. De dienstverlening van EDW Autolease is optimaal waardoor wij ons kunnen concentreren op de kerntaken.”

Bedrijfswagen Rijkers kijkt uit naar de toekomstige samenwerking. Ze zijn ervan overtuigd dat de flexibiliteit en expertise van EDW Autolease hen in staat zullen stellen om hun klanten nog beter van dienst te zijn en nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Benieuwd naar de voorraad van Bedrijfswagen Rijkers? Klik hier voor de website.

Bij EDW Autolease zijn we trots op onze partners, en Bedrijfswagen Rijkers is daar zeker een van. We blijven ons inzetten om samenwerkingen aan te gaan die waarde toevoegen aan zowel onze partners als onze klanten.

 

Meer

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s