Autobedrijf van de maand april: Hemcar

22 / 04 / 2023

Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel tot succes. Bij HEMCAR vinden ze het belangrijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn, zowel vooraf als tijdens het onderhoud of de reparatie van hun auto. Dit doen ze door duidelijk, open en eerlijk te zijn en inzicht te geven in hun processen, kosten en werkzaamheden. Maar niet alleen de transparante service is het onderscheidend vermogen van HEMCAR.

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

In hun moderne werkplaats werken de beste monteurs die universeel kunnen sleutelen aan alle merken. Alle werkzaamheden worden volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en er worden uitsluitend A-merk onderdelen gebruikt. Dit betekent dat klanten de originele fabrieksgarantie behouden en dat alle auto’s welkom zijn voor onderhoud en reparatie. Bovendien geeft HEMCAR standaard 24 maanden garantie op onderdelen en werkzaamheden.

 

Maar HEMCAR doet meer dan alleen onderhoud en reparatie van auto’s. Zo bieden zij ook de mogelijkheid om uw auto via HEMCAR te verkopen. Samen met de klant wordt de marktconforme verkoopprijs bepaald en wordt de auto op een professionele manier aangeboden. HEMCAR neemt daarbij alle administratieve handelingen uit handen van de klant. Hierdoor bieden zij een breed assortiment aan auto’s aan, van fiat 500 tot een unieke Audi R8. En dat is nog niet alles.  HEMCAR heeft ook een Classic & Sportscar storage waar u uw klassieker of sportwagen veilig, warm en droog kunt stallen. Daarnaast is er een bandenhotel waar u uw wielen en/of banden kunt opslaan onder de juiste condities. Tot slot is HEMCAR ook specialist in Land Rover, waarbij u voor de opbouw van accessoires, onderhoud en reparatie aan uw Land Rover Defender, Freelander, Discovery of Range Rover van harte welkom bent.

Evert de Boer van EDW Autolease en Hemcar hebben een uitstekende samenwerking opgebouwd. Deze samenwerking is gebaseerd op duidelijke communicatie, transparantie en het hebben van een vaste contactpersoon. Door deze aspecten te waarborgen, verloopt de samenwerking soepel en wordt er snel en effectief gehandeld.

Het is duidelijk dat HEMCAR een autobedrijf is dat veel meer biedt dan alleen onderhoud en reparatie van auto’s. De persoonlijke service, transparantie en hoge kwaliteit van de werkzaamheden maken HEMCAR tot een bijzonder autobedrijf en daarom verdienen zij de titel “autobedrijf van de maand”.

Benieuwd naar de voorraad van HEMCAR? Klik hier voor de website.

Meer

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s