Bedrijfswagen quickscan

Bedrijfswagen quickscan

Bedrijfswagen quickscan

Met de naderende wijzigingen in de fiscale wetgeving omtrent bedrijfswagens, is het essentieel voor ondernemers om nu in actie te komen. Vanaf 2025 zal de BPM-vrijstelling voor bedrijfsauto’s verdwijnen, wat betekent dat de kosten voor het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen aanzienlijk zullen stijgen. Bij EDW Autolease begrijpen we de impact die dit kan hebben op je bedrijfsvoering. Daarom introduceren we de Quickscan voor ondernemers. Wij helpen bij het navigeren door deze veranderingen en het vinden van de best mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf.

Bedrijfswagen quickscan

Waarom een Quickscan?

Waarom een Quickscan?

Met de Quickscan analyseren we je huidige wagenpark en bepalen we welke types voertuigen – van traditionele verbrandingsmotoren tot volledig elektrische voertuigen – het best passen bij jouw behoeften. Dit is bijzonder relevant met het oog op de aanstaande veranderingen in de BPM-wetgeving en de steeds strenger wordende milieuzones in stadscentra.

Onze Aanpak

Onze Aanpak

Onze Aanpak

Bij EDW Autolease hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners stelt ons in staat om zelfs in tijden van schaarste de perfecte bedrijfswagen voor je behoeften te vinden. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het maken van een geïnformeerde keuze, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en fiscale voordelen.

Vraag de gratis quickscan aan

Vraag de gratis quickscan aan