Leasen voor
startende ondernemers

Leasen voor
startende ondernemers

Leasen voor startende ondernemers

Voor veel startende ondernemers is het leasen van een auto een prangende vraag. Kun je als beginnende ondernemer wel een auto leasen? De meeste starters beschikken niet over het benodigde kapitaal voor grote investeringen. Gelukkig biedt financial lease vaak uitkomst. Het is een relatief voordelige investering met tal van voordelen. In dit artikel duiken we dieper in op financial lease voor startende ondernemers en waarom dit een aantrekkelijke keuze kan zijn.

Leasen voor startende ondernemers

Financial Lease voor Starters

Waarom
Occasion Leasen?

Als startende ondernemer sta je vaak voor lastige keuzes, vooral als je weinig tot geen startkapitaal hebt. Bij EDW Autolease begrijpen we het belang van gunstige financial lease contracten voor starters. Het aanschaffen van een bedrijfsauto is vaak van essentieel belang voor startende ondernemers, aangezien het fungeert als het visitekaartje van hun bedrijf. Met een occasion lease krijgen startende ondernemers de kans om een bedrijfsauto te leasen zonder de noodzaak om jaarcijfers te overleggen.

Het unieke aspect van occasion lease is dat startende ondernemers een auto kunnen leasen zonder jaarcijfers te hoeven verstrekken. Het verschil tussen occasion lease en financial lease ligt in de keuze voor een gebruikte auto en het ontbreken van jaarcijfers. Hoewel de auto’s gebruikt zijn, zijn ze meestal slechts kort in gebruik geweest en worden ze grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Financial lease berekenen
De voordelen voor Startende Ondernemers

De voordelen voor
Startende Ondernemers

De voordelen voor
Startende Ondernemers

Er zijn al diverse voordelen genoemd, maar laten we ze nog eens op een rijtje zetten, zodat startende ondernemers precies weten waarom deze optie de moeite waard is:

  • Acceptatie zonder jaarcijfers: Of je nu een maand of een jaar ondernemer bent, je kunt nog steeds een bedrijfsauto leasen.
  • Geen startkapitaal vereist: Met financial lease, speciaal ontworpen voor startende ondernemers, kun je een gebruikte bedrijfsauto leasen zonder een grote investering te hoeven doen, wat bijzonder gunstig is als je nog weinig of geen startkapitaal hebt.
  • Occasion lease: Als startende ondernemer kies je voor een occasion lease, waarbij je een gebruikte auto least. Deze gebruikte auto’s verkeren vrijwel in nieuwstaat en de voorwaarden zijn dezelfde als bij een nieuwe auto. Meer informatie over Occasion Lease vind je hier.

Financial Lease voor Starters Aanvragen

Financial Lease voor Starters Aanvragen

Het leasen van een auto als starter is dus zeker mogelijk, maar hoe werkt het precies? Als je meer informatie wilt over het afsluiten van een occasion lease, neem dan gerust contact op met EDW Autolease. Wist je trouwens dat wij niet alleen financial lease voor startende ondernemers aanbieden, maar ook voor zelfstandige professionals (zzp’ers) en het midden- en kleinbedrijf (MKB)? We begeleiden je graag door het proces en vertellen je stap voor stap wat er gebeurt. Het is een snel proces, waardoor je binnen de kortste keren in een auto rijdt!

Starter Lease bij EDW Autolease

Starter Lease bij EDW Autolease

Financial lease voor startende ondernemers is een aantrekkelijke en toegankelijke optie. Het stelt beginnende ondernemers in staat om een bedrijfsauto te leasen zonder de belemmering van jaarcijfers of een groot startkapitaal. Met de mogelijkheid van occasion lease wordt het nog aantrekkelijker, omdat gebruikte auto’s vaak in uitstekende staat verkeren. Als startende ondernemer hoef je dus niet langer te twijfelen: financial lease is een praktische keuze om jouw bedrijf op weg te helpen. Neem vandaag nog contact op met EDW Autolease en ontdek hoe ook jij kunt profiteren van deze gunstige regeling.

Financial lease berekenen

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Cor in ’t Veld
Contact Cor in ’t Veld