Occasion lease

Leasen van een betrouwbare occasion

Met een financial lease occasion financier je een tweedehands bedrijfswagen. Het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie. Want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere voordelen. Waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. Vervolgens kies jij zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Financial occasion lease voorwaarden

Met de occasion lease zakelijk heb je veel keuzevrijheid: bedrijfswagen of personenauto, welke dealer je voorkeur heeft, het te financieren bedrag, de slottermijn en de looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en vernieuw je het contract.

Voorwaarden om je occasion financial lease aanvraag te accepteren:
  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto maximaal 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf gevestigd in Nederland en de bevoegde moet in Nederland wonen

Zakelijke lease aanvragen

Wanneer we weten welke bedrijfswagen of auto je wilt en welke dealer deze gaat leveren, starten we je financial lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het vervolgens over je wensen. Zodat wij de leaseovereenkomst op maat kunnen leveren.
Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook gewoon mogelijk.

Terugbelverzoek

Waarom financial lease voor je bedrijfswagen(s)?

Als ondernemer bedenk je vast enkele redenen waarom je gebruik maakt van een financial lease. Dit is belangrijk bij de aanschaf van je bedrijfswagen. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa bijvoorbeeld. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je bedrijfswagen eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Wat is Financial Lease?

occasion lease

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

zonnepanelen

Zakelijk financieren van zonnepanelen

Zonnepanelen op je bedrijfspand Zonnepanelen, daar heb je vast wel eens over nagedacht. Het levert namelijk op om daar i ...

Lees verder >> Meer nieuws