Occasion
Lease

Occasion
Lease

Occasion Lease

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een auto, maar schrikken de hoge maandelijkse kosten van een nieuwe auto je af? Dan is het leasen van een occasion wellicht de perfecte oplossing voor jou! Door te kiezen voor het leasen van een tweedehands auto, kun je genieten van alle voordelen van autorijden zonder de financiële lasten van een gloednieuw voertuig. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het concept “Occasion Leasen” en waarom het steeds populairder wordt. Ontdek hoe je honderden euro’s per maand kunt besparen zonder in te boeten op kwaliteit en representativiteit.

Occasion Lease

Waarom Occasion Leasen?

Waarom
Occasion Leasen?

Voordelen van Tweedehands Auto Leasen

  1. Kostenbesparing: Het leasen van een occasion biedt aanzienlijke kostenbesparingen. Maandelijkse leasebetalingen zijn doorgaans lager dan bij het leasen van een nieuwe auto, waardoor je meer geld overhoudt voor andere uitgaven.
  2. Snelle Beschikbaarheid: Een ander voordeel is de snelle beschikbaarheid van je nieuwe auto. In vergelijking met het wachten op een nieuwe leaseauto, kun je vaak binnen enkele dagen al achter het stuur van je occasion zitten.
  3. Inruilmogelijkheden: Bij financial lease is het vaak mogelijk om je oude auto in te ruilen bij de garage waar je je leaseauto ophaalt. Dit kan leiden tot aanzienlijke kortingen op het totale leasebedrag.
Financial lease berekenen
Voordelen voor Ondernemers

Voordelen voor Ondernemers

Voordelen voor Ondernemers

Voor ondernemers zijn er extra voordelen verbonden aan het leasen van een occasion. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

BTW Verrekenbaar

Als ondernemer kun je de betaalde BTW over je leaseauto terugvorderen bij financial lease, zelfs als het om een gebruikte auto gaat, mits deze als een BTW-auto wordt beschouwd.

Lage Bijtelling

Bij het leasen van een relatief jonge occasion kun je profiteren van een lage bijtelling! Deze gunstige bijtelling is geldig tot 5 jaar na de eerste registratie van de auto, wat resulteert in aanzienlijk lagere kosten voor jou als ondernemer.

Aftrekbare Rente

Als ondernemer kun je de rente van je financial lease-overeenkomst aftrekken bij de belastingen. Dit voordeel is ook van toepassing op financial occasion lease, waardoor je financiële flexibiliteit en besparingen krijgt.

Occasion Leasen voor Zakelijke Rijders

Occasion Leasen
voor
Zakelijke Rijders

Voor zakelijke rijders biedt het leasen van een occasion tal van voordelen, zowel financieel als praktisch. Je kunt genieten van de representativiteit van een goed uitziende auto zonder de hoge maandelijkse kosten die gepaard gaan met een gloednieuwe leaseauto.

Lagere Aanschafprijs

Als je kiest voor het zakelijk leasen van een tweedehands auto, profiteer je van de lagere aanschafkosten. De hoge afschrijving van de eerste jaren is al achter de rug, wat het leasen aanzienlijk voordeliger maakt, zelfs als je voor een jonger model kiest.

Snel Beschikbaar

Heb je dringend een andere auto nodig voor je bedrijf? In tegenstelling tot nieuwe leaseauto’s met lange levertijden, zijn occasions direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kun je snel beschikken over een mooie, representatieve auto waarmee je klanten en zakenrelaties kunt ontmoeten.

Inruilopties bij Financial Lease

Bij financial lease heb je de mogelijkheid om je auto bij een garage te kopen. Bovendien kun je je oude auto inruilen bij dezelfde garage, wat resulteert in aanzienlijke besparingen. Het leasebedrag wordt namelijk berekend op basis van het verschil tussen de aankoopprijs van je nieuwe auto en de inruilwaarde van je oude auto.

 

Voordelen

Voordelen

Kostenbesparing
Snelle Beschikbaarheid:
Inruilmogelijkheden
BTW Verrekenbaar
Lage Bijtelling
Aftrekbare Rente

Occasion Leasen bij EDW Autolease

Occasion Leasen bij EDW Autolease

Wil je graag profiteren van de voordelen van het leasen van een occasion? Het toegewijde team van adviseurs bij EDW Autolease staat voor je klaar. Met onze passie voor auto’s en uitgebreide kennis voorzien wij je van persoonlijk advies. Wij helpen jou om zorgeloos de weg op te gaan! Ontdek waarom EDW Autolease de juiste keuze is voor jou.

Kortom, “Occasion Leasen” biedt tal van financiële voordelen en de mogelijkheid om snel in een representatieve auto te rijden. Of je nu een zakelijke rijder bent die kosten wil besparen of een ondernemer die op zoek is naar belastingvoordelen, het leasen van een occasion is een aantrekkelijke optie om in stijl te rijden zonder de bank te breken.

Financial lease berekenen

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Maarten Spillenaar
Contact Maarten Spillenaar