De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

22 / 12 / 2023

Welkom bij onze jaarlijkse overzicht van de meest populaire leaseauto’s! Het jaar 2023 heeft enkele duidelijke trends laten zien in de keuzes van ondernemers voor hun zakelijke voertuigen. Dit jaar zien we een sterke voorkeur voor modellen die zowel betrouwbaarheid als veelzijdigheid bieden, met een bijzondere nadruk op Duitse automerken. Zonder verder oponthoud, laten we een blik werpen op de modellen die dit jaar in de schijnwerpers staan.

De Top 10 Leaseauto’s van 2023 voor Ondernemers

De populairste leaseauto’s 2023

 

1. Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter staat bovenaan onze lijst, een keuze die getuigt van zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Dit model is een favoriet onder ondernemers voor zijn ruimtelijkheid en comfort.

 

2. Ford Transit

Een vaste waarde in de lijst, de Ford Transit is geprezen om zijn flexibiliteit en functionaliteit. Ideaal voor het vervoeren van goederen of als mobiele werkruimte, deze bedrijfswagen voldoet aan alle eisen.

 

3. Mercedes-Benz Vito

Een stijlvolle en praktische keuze, de Mercedes-Benz Vito is perfect voor ondernemers die functionaliteit willen combineren met luxe.

 

4. Volkswagen Golf

Een klassieker die altijd in de smaak valt, de Volkswagen Golf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Een ideale keuze voor ondernemers die een veelzijdige auto zoeken.

 

5. Volkswagen Crafter

Voor de zware klussen is de Volkswagen Crafter de ideale partner. Deze betrouwbare bedrijfswagen biedt veel ruimte en een uitstekende wegligging.

 

6. Renault Master

De Renault Master valt op door zijn ruime interieur en efficiëntie, een ideale keuze voor ondernemers die een betrouwbare bedrijfswagen nodig hebben.

 

7. Mercedes-Benz A-Klasse

Een elegante en performante auto, de Mercedes-Benz A-Klasse is een topkeuze voor ondernemers die stijl en efficiëntie zoeken.

 

8. Tesla Model Y

Voor de innovatieve en milieubewuste ondernemer is de Tesla Model Y een uitstekende keuze. Deze elektrische auto is een toonbeeld van moderne technologie en design.

 

9. Renault Trafic

De Renault Trafic, bekend om zijn veelzijdigheid en comfort, is de perfecte keuze voor ondernemers die een betrouwbare en ruime bedrijfswagen zoeken.

 

10. Volkswagen Transporter

Een betrouwbare klassieker, de Volkswagen Transporter blijft populair onder ondernemers vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid.

Overstappen op Duurzaamheid?
Duurzaamheid wint steeds meer terrein in de leasebranche. Met de voordelen van lagere bijtelling, fiscale voordelen en geen bpm, zijn de pluspunten van elektrisch rijden duidelijk. Ben je klaar om over te stappen naar een groenere toekomst? Ontdek de mogelijkheden.

Met deze lijst van populaire modellen voor 2023, bieden wij een brede waaier aan keuzes die passen bij de diverse behoeften van ondernemers. Of het nu gaat om stijl, ruimte of milieuvriendelijkheid, er is altijd een leaseauto die perfect aansluit bij jouw zakelijke vereisten. Kies jouw favoriet en start het nieuwe jaar met de ideale zakenpartner op de weg.

Meer

Het belang van gezond financieren

Het belang van gezond financieren

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

De Impact van de Wet Excessief Lenen op Ondernemers

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s verdwijnt in 2025

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s

Autobedrijf van de maand: van Ballegooijen auto’s