Elektrische auto leasen

Voor het eerst een elektrische auto leasen

Waar begin je en wat betekent een elektrische auto leasen voor je liquiditeit in het bedrijf? Elektrisch leasen van een auto betekent niet meer dan het financieren van een zakelijke elektrische auto of bedrijfswagen. Bedrijfsmatig elektrisch leasen van een wagen is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de elektrische lease auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering.

Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. En je kiest zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Je elektrische auto volledig zakelijk leasen of kies je voor een private lease elektrische auto?

De keuze is volledig aan jou, wij geven uitleg en gepast advies. Als ondernemer bedenk je wel enkele redenen waarom je bij de aanschaf van je auto of bedrijfswagen gebruik zou maken van van een volledige zakelijke lease of een private lease voor je elektrische auto. Voordelen om de auto zakelijk te financieren geeft dan vaak voorkeur. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa zijn bijvoorbeeld dingen waar je rekening mee houdt. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je lease auto zakelijk en eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Financial lease aanvraag

Wanneer we weten welke auto je zakelijk wilt en welke dealer je auto deze moet leveren, starten we je zakelijke auto lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het over je wensen zodat we de overeenkomst op maat kunnen leveren. Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook mogelijk.

Terugbelverzoek

Zakelijk elektrische auto leasen

Een auto leasen zakelijk, met financial lease voor elektrische auto's heb je veel keuzevrijheid: auto, leverancier, te financieren bedrag, slottermijn en looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en sluit je contract over.

Uiteraard zijn er wel een aantal spelregels om je aanvraag geaccepteerd te krijgen:

  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto max. 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf in Nederland gevestigd en de bevoegde moet in Nederland wonen

elektrische auto leasen

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

Lees verder >>
Meer nieuws