Elektrische auto leasen

Elektrische auto leasen

Elektrische auto leasen

Ben je nieuwsgierig naar de buzz rond elektrische auto’s en hoe je er een kunt leasen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We duiken in de wereld van elektrische auto’s en laten je zien waarom Financial Lease de beste keuze is. Met een elektrische auto draag je bij aan een groenere planeet, maar je kunt ook rekenen op een heleboel andere voordelen.

Van milieubewust tot financieel slim, het leasen van een elektrische auto heeft het allemaal. En dat is nog niet eens het beste deel. Lees snel verder om te ontdekken waarom het leasen van een elektrische auto niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Elektrische auto leasen

Waarom een elektrische auto financieren?

Waarom een elektrische auto financieren?

Natuurlijk zijn elektrische auto’s goed voor Moeder Aarde. Maar wist je ook dat ze goed zijn voor je portemonnee? Minder tanken, lagere onderhoudskosten en belastingvoordelen. En laten we die vlotte rijervaring niet vergeten!

 

Waarom Financial Lease?

Je financiert een elektrische auto zonder je spaarvarken te plunderen. Dat is financiële lease in een notendop. Aan het einde van de rit is de auto van jou. Ja, echt waar! Geen gedoe met inleveren.

 

1. Goed voor het milieu (groen rijden)

Wanneer je besluit om via Financial Lease een elektrische auto te leasen, geef je een knipoog naar een schonere toekomst. Samen zorgen we ervoor dat de wereld die we kennen, glansrijk wordt doorgegeven aan de volgende generaties. Het mag dan een kleine stap lijken, maar elke elektrische kilometer telt mee.

 

2. Geen bpm-belasting (belasting van personenauto’s en motorrijwielen)

2020 markeerde niet alleen het begin van een nieuw decennium, maar ook van een nieuwe benadering van autorijden in Nederland. De overheid omarmt elektrisch rijden en jij profiteert ervan. Die belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm-belasting)? Die kun je vaarwel zeggen.

 

3. Lage bijtelling

Denk aan bijtelling en denk aan lage cijfers. Slechts 8% bijtelling, om precies te zijn, voor elektrische auto’s met een catalogusprijs tot €45.000,00. Dat betekent meer geld in jouw zak en minder zorgen over de cijfers op het papier.

 

4. Milieu-investeringsaftrek (MIA-regeling)

Hier komt iets waar je boekhouder van gaat glimlachen. Als zakelijke rijder met een elektrische auto via Financial Lease, kun je een deel van de aanschafkosten aftrekken van de nettowinst. Die Milieu-investeringsaftrek (MIA) kan oplopen tot wel 13,5% van €40.000,-.

 

5. Investerings- en renteaftrek

Laten we even praten over financiële voordelen. Jouw investering in een elektrische auto of bedrijfsbus levert niet alleen milieupunten op, maar ook belastingvoordelen. Die rente van de Financial Lease? Die kun je verrekenen via investerings- en renteaftrek. Win-win, toch?

 

6. Besparing brandstof

Tankstations voorbijrijden wordt een nieuwe gewoonte. Het is mogelijk om jouw auto op te laden op verschillende locaties in Nederland. Er worden dagelijks laadpunten geïnstalleerd langs de snelwegen en andere wegen. Bovendien hebben veel voertuigeigenaren de beschikking over een elektrisch laadpunt thuis of op het werk.

 

7. Voordelig in onderhoud

Waar de traditionele motoren hunkeren naar aandacht, blijft de elektromotor kalm. Minder onderhoud, minder zorgen. Met Financial Lease haal je niet alleen een auto in huis, maar ook een stukje gemoedsrust.

 

Waar wacht je nog op? Klaar om de sprong te wagen en deel uit te maken van de elektrische revolutie? Vraag vandaag nog die vrijblijvende offerte aan en laat ons je begeleiden op deze spannende reis naar de toekomst. Samen maken we elke rit groener en elke keuze waardevoller. Let’s go elektrisch!

Offerte aanvragen

Voordelen Elektrische auto financial lease

Voordelen Elektrische auto financial lease

Goed voor het milieu
Lage bijtelling
Geen bpm-belasting
MIA (Milieu-investeringsaftrek)
Investerings- en renteaftrek
Besparing brandstof
Weinig onderhoud nodig