Zakelijk leasen

Wat is zakelijk leasen?

Dat betekent niet meer dan het financieren van een zakelijke auto of bedrijfswagen, zakelijk leasen is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de zakelijke lease auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. En je kiest zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Waarom je auto zakelijk leasen?

Als ondernemer bedenk je wel enkele redenen waarom je bij de aanschaf van je auto of bedrijfswagen gebruik zou maken van financial lease zakelijk. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa bijvoorbeeld. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je lease auto zakelijk en eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Zakelijk auto leasen aanvraag

Wanneer we weten welke auto je zakelijk wilt en welke dealer je auto deze moet leveren, starten we je zakelijke auto lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het over je wensen zodat we de overeenkomst op maat kunnen leveren.
Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook mogelijk.

Terugbelverzoek

Financial lease spelregels

Een auto leasen zakelijk, met financial lease heb je veel keuzevrijheid: auto, leverancier, te financieren bedrag, slottermijn en looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en sluit je contract over. Uiteraard zijn er wel een aantal spelregels om je aanvraag geaccepteerd te krijgen.

Voorwaarden om je financial lease aanvraag te accepteren:

  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto maximaal 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf gevestigd in Nederland en de bevoegde moet in Nederland wonen

zakelijk leasen

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws