Financial lease voor de startende ondernemer

Leasen van een bedrijfswagen voor de startende ondernemer en/of ZZP-er

Zakelijk Leasen voor de startende ondernemer staat ook bekend als zzp financial lease en betekent niet meer dan het financieren van een bedrijfswagen, equipment of een uniek zakelijk object. Zakelijk leasen zzp is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto of het object zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering, zeker als ZZP-er. Ook is voor de ZZP-er de lease auto aftrekbaar. Zeker voor een startende zzp-er of ondernemer kunnen deze voordelen uiterst goed uitkomen.
Bij een financial lease is het object gelijk je economisch eigendom, op deze manier profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale.

Waarom je bedrijfswagen zakelijk financieren?

Als startende of ruim ervaren zzp ondernemer bedenk je wel enkele redenen waarom je bij de aanschaf van je bedrijfswagen gebruik zou maken van financial lease. Voorraad, oplopende debiteurenstanden, investeringen in andere moeilijk te financieren activa bijvoorbeeld. Zo regel je de kapitaalintensieve investering voor je bedrijfswagen eenvoudig. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

ZZP financial lease spelregels

Met financial lease heb je veel keuzevrijheid: auto, leverancier, te financieren bedrag, slottermijn en looptijd van het contract. Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en sluit je contract over.

De voorwaarden om je zzp lease geaccepteerd te krijgen:

  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto max. 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)
  • Bedrijf in Nederland gevestigd en de bevoegde moet in Nederland wonen

Zakelijke lease aanvragen

Wanneer we weten welke auto je wilt en welk bedrijf je auto deze moet leveren, starten we je zakelijke lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het over je wensen zodat we financiering op maat kunnen leveren.
Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook mogelijk.

Terugbelverzoek

roettax

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand: AxxiAuto

Autobedrijf van de maand januari: AxxiAuto

AxxiAuto is een Full-Service autobedrijf dat is ontstaan uit passie voor ondernemen. Het bedrijf begon in 1985 als een fast-fit bedrijf voor montage en verkoop van banden, lichtmetalen velgen, accu’s en uitlaten. Na een aantal jaren succesvol t ...

Lees verder >>
Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Meer nieuws