Youngtimer
Lease

Youngtimer
Lease

Youngtimer Lease

In een wereld waarin iedereen steeds vaker kiest voor het nieuwste van het nieuwste, is er ook een beweging die juist de waarde ziet van het verleden. In deze sferen van nostalgie en elegantie bevinden we ons wanneer we het hebben over youngtimer lease. Een youngtimer is een auto die ouder is dan 15 jaar, maar nog geen 40 jaar heeft bereikt. Het is een gulden middenweg tussen een splinternieuwe auto en een oldtimer. Het leasen van een youngtimer via EDW Autolease biedt naast een rit in een stijlvolle klassieker ook nog eens interessante fiscale voordelen voor ondernemers. Ontdek meer voordelen of maak alvast een berekening.

Youngtimer Lease
Wat is yountimer lease?

Wat is
yountimer lease?

Wat is
yountimer lease?

Een youngtimer is een auto die een leeftijd heeft tussen de 15 en 40 jaar, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor leasen door de fiscale voordelen.

Bij het leasen van een youngtimer betaal je bijtelling over de dagwaarde, niet over de cataloguswaarde, wat vaak voordeliger uitpakt. De berekening van de bijtelling bij het leasen van een youngtimer wordt bepaald op basis van 35% van de dagwaarde (WEV) van de wagen. Een uitzondering hierop is wanneer de youngtimer milieuvriendelijk is. Met een CO2-uitstoot van 0 gram daalt het bijtellingspercentage naar 17%. Het voordeel is duidelijk: de bijtelling voor een youngtimer is gemiddeld 75% lager dan voor wagens die jonger zijn dan 15 jaar.

De beschikbaarheid kan variëren, maar luxemerken zoals Porsche, Mercedes, BMW, en Audi zijn vaak goede keuzes.

Financial lease
berekenen

Financial
lease berekenen

Financial Lease Calculator

Bereken het maandtermijn én vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanbetaling mag niet groter zijn dan aanschafprijs

Het leasebedrag mag niet lager dan 500 EUR zijn.

Het slottermijn mag niet groter zijn dan het leasebedrag

De aanbetaling mag niet kleiner zijn dan 0 EUR.

Het slottermijn mag niet kleiner zijn dan 0 EUR

Lease vanaf:

€373,- p/m

Financial lease berekenen

Voordelen

Voordelen

Investering zonder liquiditeitsverlies
Economisch eigendom met fiscale voordelen
Keuzevrijheid in merk, dealer, financiering en looptijd
Inruilen of vernieuwen leasecontract
Bijtelling over de dagwaarde

Youngtimer Lease
bij EDW Autolease

Youngtimer Lease
bij EDW Autolease

Youngtimer lease bij EDW Autolease biedt een prachtige gelegenheid om als ondernemer te genieten van een stijlvolle, karaktervolle auto met een rijke geschiedenis, terwijl je profiteert van fiscale voordelen. Of het nu is voor de beeldvorming van jouw onderneming of het pure genot van het rijden in een auto met een verhaal; een youngtimer leasen is een keuze die je verbindt met vroegere tijden, gecombineerd met de voordelen van het heden. Met deze optie biedt EDW Autolease ondernemers een unieke kans om de weg op te gaan in een jonge klassieker.

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Maarten Spillenaar
Contact Maarten Spillenaar