Tesla, Mercedes of ander merk voor je taxi leasing

Taxi leasing voor je nieuwste bedrijfswagen. Veel voorkomende merken in de taxibranche zijn Tesla en Mercedes. Maar natuurlijk komt elk merk in aanmerking voor taxi leasing bij EDW Autolease. Als taxi ondernemer profiteer je van onze jarenlange ervaring als financial taxi leasing partij. Wij vertalen je wensen en eisen snel en vakkundig naar de gepaste leasevorm. Ook als je uit een VOF stapt en weer zelfstandig verder wil. Dan weten wij wat de gevolgen zijn voor je leasecontract(en) en hoe deze aan te passen. Neem nu de voorfinanciering van de BPM. Wij adviseren je welke weg te nemen en helpen je toekomstbestendig te werken. Kortom of je nou al jarenlang taxi rijdt of net begint. Gun jezelf de ideale taxi als bedrijfswagen! Vervolgens garandeert EDW Autolease jou met de ’taxi-lease’, een zakelijk goede deal.

BPM-voorfinanciering

Met onze financial lease kun je als taxi-ondernemer de BPM in je leasecontract opnemen. Zo kunnen wij jouw BPM voorfinancieren. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de BPM met jou afgerekend. Een taxi auto leasen geeft je dus meer vrijheid om je favoriete bedrijfswagen aan te schaffen.

Investeringsaftrek

Kies je ervoor taxi leasen, dan kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Deze aftrek heeft de overheid ingevoerd om investeringen vanuit bedrijven te stimuleren. Deze investeringsaftrek kan je een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren.

Financial Lease & Operational Lease

Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is wat je wilt. Daarbij komt dat wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Om die reden hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget. De EDW Autolease locatie in jouw buurt maakt bedrijfswagen leasen in de omgeving mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Wat is Financial Lease? Wat is Operational Lease?

EDW Autolease is zeer actief in de taxibranche en biedt maatwerk voor elke taxi ondernemer! Wil je meer weten?

Neem dan direct contact op met EDW Autolease via 0113-221502.
Of doe direct een aanvraag via het contactformulier!

Contact formulier ondernemers

 

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws