Samenwerken als administratiekantoor

Heb je een zakelijke klant die op zoek is naar een financiering voor een (bedrijfs)auto? Biedt dan Financial Lease aan. Financial lease is een financiering voor een zakelijke auto, bedrijfswagen, bus, vrachtwagen of equipment. Het object wordt direct economisch eigendom van de ondernemer. Dit kun je vergelijken met een huis kopen met een hypotheek. Het object wordt maandelijks afbetaald met een vast maandbedrag, wat je vooraf zelf kunt bepalen. Doordat de auto direct economisch eigendom wordt profiteert een ondernemer van een aantal voordelen, waaronder ook fiscale.

 

EDW Autolease ontzorgt dagelijks tientallen administratiekantoren door hun klanten te voorzien van een Financial Lease offerte. Als je partner van ons wordt dan bied je jouw klanten een goede prijs/ kwaliteit verhouding, expertise en uitstekende service. EDW Autolease gaat graag nog een stap verder in het ontzorgen van zowel jou als de klant op het gebied van financieringen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we met verschillende tools en expertise jouw klanten adviseren. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn en met welke tools wij jouw dienstverlening kunnen ondersteunen en uitbreiden.

 

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging van de (administratieve) afhandeling. Onze adviseurs verwerken de aanvragen, adviseren de klant en verwerken de ondertekende contracten. Geen extra werk voor het administratiekantoor dus!

 

Lease Calculator

Wil je de klanten op jouw website direct de leaseprijs laten berekenen? Dat kan met onze lease calculator. Op deze manier kunnen jouw klanten direct zien wat de lease mogelijkheden zijn.

Via de lease calculator kunnen klanten een aanvraag doen, waarbij hun gegevens rechtstreeks bij EDW Autolease terecht komen. Wij pakken de aanvraag meteen op en koppelen binnen een korte tijd een passend voorstel terug aan jou en de klant. Je kunt de calculator aanpassen zodat deze volledig integreert met de eigen huisstijl. Een voorbeeld van de lease calculator vind je hieronder:

 

De voordelen

Voor het administratiekantoor

 • Snelle communicatie, altijd bovenop de stapel.
 • Snelle acceptatie, ook bij afkeuring elders
 • Persoonlijk contact met een vast contactpersoon
 • Wij verzorgen alle administratie omtrent het leasecontract
 • Direct uitbetaling van het volledige bedrag.
 • Minimale kans op onderhandelen, focus ligt op maandtermijn.
 • Eerlijk en betrouwbaar advies.

Voor de klant

 • Fiscale voordelen zoals investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijvingskosten
 • Geen kilometerbeperking
 • Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden
 • Behoud van liquiditeit van de onderneming
 • Flexibel bij oversluiten van contract op een ander auto
 • Eigen keus in de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van het contract.
 • Ook voor starters.

Onze vestigingen

De 3 vestigingen vind je in Goes, Maassluis en Alphen aan den Rijn. Wanneer je kiest voor EDW Autolease als jouw vaste partner voor zakelijke financieringen, dan ontvangen jouw klanten persoonlijk lease advies van één onze lease adviseurs . Ondernemers voor ondernemers en dit binnen Nederland, daar staan wij voor.

Dit zakelijk lease advies geven wij ondernemers snel en direct. Telefonisch of persoonlijk contact heeft onze voorkeur. Zo weet de klant gelijk waar hij/zij aan toe is en is er gelijk de mogelijkheid om vragen te stellen.

  Partner worden?

  Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met je op. Liever bellen? Bekijk onze lease-adviseurs.

  Ik heb interesse in


  Het laatste nieuws

  Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

  EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

  Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

  Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

  Lees verder >>
  Meer nieuws