Import
Lease

Import
Lease

Import Lease

Bent u op zoek naar de ultieme rijervaring in een luxe importauto, maar wilt u niet uw liquide middelen gebruiken? Import Lease biedt de oplossing. Het leasen van een import auto stelt u in staat om te genieten van premium importauto’s zonder het grote aankoopbedrag vooraf. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van Import Lease, onderzoeken we hoe het proces werkt, waarom het aantrekkelijk is en welke voordelen het met zich meebrengt.

Import Lease

Wat is Import Lease?

Wat is
Import Lease?

Een importauto is een voertuig dat vanuit het buitenland naar Nederland wordt gebracht. Deze auto’s zijn vaak van gerenommeerde merken en bieden hoogwaardige prestaties en luxe. Duitsland is een van de belangrijkste bronnen van importauto’s in Nederland, en populaire merken zijn onder andere Audi, Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Maar hoe werkt Import Lease precies?

 

Hoe werkt het Leasen van een Import Auto?

Hoe werkt Import Lease?

Het leasen van een importauto via EDW Autolease is een eenvoudig proces dat wordt gefaciliteerd door onze partner-autobedrijven. Het aanvragen van een importauto verschilt niet van het aanvragen van een standaardvoertuig. Wanneer u een auto naar uw wens vindt via onze partners of via de import autoportalen, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door op de “Financial Lease Berekenen” knop te klikken om de leaseprijs te berekenen. Wij behandelen uw aanvraag direct en nemen spoedig contact met u op. Het is een snel en moeiteloos proces.

Financial lease berekenen
Waarom Kiezen voor een Importauto?

Waarom Kiezen voor een Importauto?

Waarom Kiezen voor een Importauto?

Waarom zou u overwegen een importauto te leasen? Importauto’s bieden diverse voordelen die ze aantrekkelijk maken voor de zakelijke rijder. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een importauto via EDW Autolease:

 • RDW Overname: De Nederlandse RDW neemt de bestaande keuring (TÜV) van de auto over.
 • Betaalbare Luxe: Importauto’s in het hogere segment kunnen vaak tegen aantrekkelijkere tarieven worden geleased dan vergelijkbare Nederlandse auto’s.
 • Uitstekend Onderhouden: Importauto’s hebben doorgaans een historie van zorgvuldig onderhoud en weinig kilometers.
 • Luxe Uitrusting: Importauto’s zijn vaak rijkelijk uitgerust met geavanceerde functies en opties.
 • Snel Kenteken: Het verkrijgen van een Nederlands kenteken duurt meestal slechts 1,5 tot 2 weken.
 • Fabrieksgarantie: Veel importauto’s behouden hun fabrieksgarantie, wat betekent dat u in Nederland bij de merkdealer terecht kunt voor service en reparaties.
 • Jahreswagen Mogelijkheid: Sommige importauto’s zijn ‘Jahreswagen’, wat betekent dat ze kort zijn gebruikt door medewerkers van de fabrikant en meestal in uitstekende staat verkeren.
 • Lagere Kilometerstand: Duitsers ruilen hun auto’s doorgaans eerder in dan Nederlanders, wat resulteert in lagere kilometerstanden op importmodellen.

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

 1. Hoe lang duurt het importproces? Het importproces varieert, maar het aanvragen van een Nederlands kenteken duurt meestal 1,5 tot 2 weken.
 2. Kan ik mijn importauto aanpassen aan mijn voorkeuren? Ja, in veel gevallen kunt u uw importauto aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen.
 3. Zijn er extra kosten bij het importeren van een auto? Ja, er kunnen extra kosten zoals bpm-belasting en keuringskosten zijn. Onze experts kunnen u hierover uitgebreid adviseren.

Import Lease
bij EDW Autolease

Import Lease
bij EDW Autolease

Het leasen van een import auto biedt u de mogelijkheid om in stijl te rijden zonder uw budget te overschrijden. Met betaalbare luxe, uitstekende prestaties en een reeks voordelen, is het leasen van een importauto via Financial Lease een verstandige keuze voor iedereen die droomt van een premium voertuig. Als u meer wilt weten over Import Lease en hoe het voor u kan werken, staan onze Lease Adviseurs klaar om u te assisteren. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en ontdek de wereld van Import Lease.

Contact

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Benieuwd
wat wij voor
jou kunnen
betekenen?

Cor in ’t Veld
Contact Cor in ’t Veld