Zakelijke financiering via EDW Finance

Zakelijk leasen van objecten die zakelijk worden gebruikt

Financiering van een zakelijke auto gebeurt heel vaak mits een autofinanciering. Maar wat als de bank niet thuis geeft. Of je wilt equipment, een youngtimer of supercar of andere zakelijke objecten of apparatuur zakelijk financieren, dat vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Het is voor ondernemers bekend dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van kredietverlening. Het komt namelijk vaak voor dat een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een bedrijfsfinanciering. En dan is EDW Finance de kredietverlener die je aanvraagt in behandeling neemt.

Equipment, vrachtwagen, youngtimer of supercar leasen

EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel aan ondernemers in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens en zakelijke auto’s dus ook leaseovereenkomsten op voor vrachtwagens, food-trucks, motors, apparatuur, machines, young timers, supercars, equipment en andere objecten zoals een koelwagen. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Bel ons gewoon, geef aan wat je wilt lenen en hoe hoog de financiering moet zijn. Wij regelen het voor jou! Zelfs een trekker met kar leasen we voor jou!

Persoonlijk contact om je zakelijke lening te bespreken

Deze bijzondere zakelijke kredietverstrekking vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

EDW Finance

EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.

Neem contact op met Emiel de Waal

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws