Zakelijke financiering via EDW Finance

Zakelijk leasen van objecten die zakelijk worden gebruikt

Financiering van een zakelijke auto gebeurt heel vaak mits een autofinanciering. Maar wat als de bank niet thuis geeft. Of je wilt equipment, een youngtimer of supercar of andere zakelijke objecten of apparatuur zakelijk financieren, dat vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Het is voor ondernemers bekend dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van kredietverlening. Het komt namelijk vaak voor dat een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een bedrijfsfinanciering. En dan is EDW Finance de kredietverlener die je aanvraagt in behandeling neemt.

Equipment, vrachtwagen, youngtimer of supercar leasen

EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel aan ondernemers in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens en zakelijke auto’s dus ook leaseovereenkomsten op voor vrachtwagens, food-trucks, motors, apparatuur, machines, young timers, supercars, equipment en andere objecten zoals een koelwagen. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Bel ons gewoon, geef aan wat je wilt lenen en hoe hoog de financiering moet zijn. Wij regelen het voor jou! Zelfs een trekker met kar leasen we voor jou!

Persoonlijk contact om je zakelijke lening te bespreken

Deze bijzondere zakelijke kredietverstrekking vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

EDW Finance

EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.

Neem contact op met Emiel de Waal

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

Het laatste nieuws

Wanneer wisselen naar winterbanden?

Veel automobilisten vragen zich elk jaar weer af wat het juiste moment is om te wisselen van zomerbanden naar winterbanden. We hebben in Nederland niet vaak last van hevige sneeuwval, maar lage temperaturen en een nat wegdek kunnen wel voor … ...

Lees verder >>

Prinsjesdag 2021

Het kabinet kondigt op Prinsjesdag de belastingplannen aan voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je het laatste nieuws. De eerste en tweede kamer moeten hier nog over wel beslissen, dus de uiteindelijke plannen kunnen afwijken.   Bijtellin ...

Lees verder >>
Meer nieuws