Zakelijke financiering via EDW Finance

Zakelijk leasen van objecten die zakelijk worden gebruikt

Financiering van een zakelijke auto gebeurt heel vaak mits een autofinanciering. Maar wat als de bank niet thuis geeft. Of je wilt equipment, een youngtimer of supercar of andere zakelijke objecten of apparatuur zakelijk financieren, dat vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Het is voor ondernemers bekend dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van kredietverlening. Het komt namelijk vaak voor dat een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een bedrijfsfinanciering. En dan is EDW Finance de kredietverlener die je aanvraagt in behandeling neemt.

Equipment, vrachtwagen, youngtimer of supercar leasen

EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel aan ondernemers in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens en zakelijke auto’s dus ook leaseovereenkomsten op voor vrachtwagens, food-trucks, motors, apparatuur, machines, young timers, supercars, equipment en andere objecten zoals een koelwagen. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Bel ons gewoon, geef aan wat je wilt lenen en hoe hoog de financiering moet zijn. Wij regelen het voor jou! Zelfs een trekker met kar leasen we voor jou!

Persoonlijk contact om je zakelijke lening te bespreken

Deze bijzondere zakelijke kredietverstrekking vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

EDW Finance

EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.

Neem contact op met Emiel de Waal

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws