Financial Lease Prive

Financial lease prive auto, zakelijk leasen van je prive auto

Bij een financial lease prive wordt de overeenkomst op privénaam afgesloten, dat is anders dan bij financial lease. Voor zelfstandige ondernemers die liever privé willen leasen is financial lease prive geschikt. Deze financieringsvorm is geschikt voor iedere zelfstandig ondernemer die zijn auto privé en zakelijk gebruikt maar geen bijtelling wilt betalen.

Voor leaserijders is het fiscale tarief van de bijtelling voor privégebruik de afgelopen jaren flink gestegen, althans voor wie geen elektrische auto koos. Tegelijk is het fenomeen ‘private financial lease’ steeds populairder geworden.

 

De verschillen in zakelijke leasevormen

Voor leaserijders is het fiscale tarief van de bijtelling voor privégebruik de afgelopen jaren flink gestegen, althans voor wie geen elektrische auto koos. Tegelijk is het fenomeen financial lease prive steeds populairder geworden. Een financial lease auto privé gebruiken is dan een mogelijkheid die wat duurder uitvalt. Bekijk alle vormen van zakelijk leasen van een bedrijfswagen. 

financial lease prive

Zakelijke lease aanvragen

Wanneer we weten welke bedrijfswagen of auto je wilt en welke dealer deze gaat leveren, starten we je financial lease aanvraag. In een persoonlijk gesprek hebben we het vervolgens over je wensen. Zodat wij de leaseovereenkomst op maat kunnen leveren.
Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook gewoon mogelijk.

Terugbelverzoek

Waarom financial lease privé auto ?

Als ondernemer bedenk je vast enkele redenen waarom je gebruik maakt van een privé financial lease voor je auto. Dit is belangrijk bij de aanschaf van een auto die je ook voor je bedrijf gebruikt. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen.

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

international amsterdam motorshow

GEANNULEERD IAMS | International Amsterdam Motorshow

Dé Grootste Autoshow van Nederland is verzet En dit naar naar 1 APRIL – 5 APRIL 2021 Kijk op de website van IAMS ...

Lees verder >> Meer nieuws