hypercar

Supercar

Lease je favoriete supercar via EDW Autolease

Snel, discreet en persoonlijk

Een supercar lease je niet elke dag. En wanneer de keuze is gevallen op het leasen van deze supercar stel je discretie op prijs. Die discretie garandeert EDW Autolease jou. Ook garanderen wij jou dat we snel en persoonlijk te werk gaan. We begrijpen dat je geen dag langer wilt wachten om met deze auto de weg op te gaan!

Lamborghini  supercar

Leasen betekent niet meer dan het financieren van een zakelijk object, dat je ook privé mag gebruiken. Met deze leasevorm beschik je direct over de exclusieve wagen zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering.

Bij een financial lease is het object gelijk je economisch eigendom, op deze manier profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale.

Supercar youngtimer leasen

Unieke occasions zoals supercars zijn kan je ook als youngtimer financial leasen. Meestal hebben wij maar enkele gegevens nodig. En na het bespreken van je wensen, kunnen we een passend leasecontract opstellen. Deze wagens gebruik je vaak privé maar kunnen natuurlijk zakelijk ook gereden worden.

hypercar leasen

Supercar lease bespreken

Wanneer we weten welke auto je wilt en welke exclusieve auto dealer je supercar levert maken we een persoonlijke afspraak met je. In een persoonlijk gesprek hebben we het over je wensen zodat we financiering op maat kunnen leveren. Daarna kunnen we jouw lease aanvraag starten en rij je snel rondjes met je exclusieve auto!

Indien je liever via de telefoon of over de mail je wensen doorgeeft, is dit ook mogelijk. Zoals we al aangaven gaan we discreet om met jouw privacy en houden we rekening met jouw wensen. Een handtekening zetten onder de lease overeenkomst moet wel altijd in levende lijve, dus daar ontkomen we niet aan.

Terugbelverzoek

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

David van Schie Party Rental ’s Gravenzande | klantcase

David, eigenaar van David van Schie Party Rental is klant sinds 2016 David heeft een recente ervaring met Cor van EDW au ...

Lees verder >> Meer nieuws