Equipment Lease

Zakelijk leasen van equipment, vrachtwagens, heftrucks en objecten die zakelijk worden gebruikt

Bij zakelijk leasen denk je als eerst aan het leasen van bedrijfsauto’s. Maar wist je dat het leasen van andere bedrijfsmiddelen via ‘equipment lease’ net zo vaak voorkomt?
Het biedt namelijk kansen voor de groei van de onderneming! Via EDW Finance lease je alle bedrijfsmiddelen die je maar kunt bedenken, van computers en productiemachines tot aan transportmiddelen en de inventaris.

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering die equipment, je heftruck of bedrijfswagen financiert dat is precies waar je naar op zoek bent. Het is voor ondernemers bekend dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van kredietverlening. Het komt namelijk vaak voor dat een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een bedrijfsfinanciering. En dan is EDW Finance de kredietverlener die je aanvraagt in behandeling neemt. We zijn er dus niet enkel voor bedrijfswagens maar ook voor het financial leasen van zakelijk equipment.

Equipment leasing, voor iedere ondernemer die in Nederland gevestigd is

EDW Autolease biedt equipment leasing aan bij ondernemers die gevestigd zijn in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens en zakelijke auto’s dus ook leaseovereenkomsten op voor vrachtwagens, heftrucks, koelwagen, equipment, food-trucks, motors, apparatuur, machines en andere objecten. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Bel ons gewoon, geef aan welk object je wilt aanschaffen en hoe hoog de financiering moet zijn. Dan kan je voortaan je zakelijke object of inventaris leasen via EDW!

De voordelen van Equipment Lease en financieren via EDW Finance

  • Niet in één keer een grote investering
  • Volledige aankoopprijs van de bedrijfsmiddelen financieren
  • Overzichtelijke vaste lasten over een langere periode
  • Eigen keuze in leverancier
  • Mogelijk fiscaal voordeel

Financial Lease is een zakelijk product. EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.
We werken persoonlijk, snel en uiterst discreet.

Persoonlijk contact om je equipment lease te bespreken

Deze bijzondere zakelijke kredietverstrekking vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij of een lease adviseur vervolgens de financiering voor jou.

Neem contact op met Emiel

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

 

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws