Equipment financial leasen

Zakelijk leasen van equipment, vrachtwagens, heftrucks en objecten die zakelijk worden gebruikt

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering die equipment, je heftruck of bedrijfswagen financiert dat is precies waar je naar op zoek bent. Het is voor ondernemers bekend dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van kredietverlening. Het komt namelijk vaak voor dat een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een bedrijfsfinanciering. En dan is EDW Finance de kredietverlener die je aanvraagt in behandeling neemt. We zijn er dus niet enkel boor bedrijfswagens maar ook voor het financial leasen van zakelijk equipment.

Equipment leasing, voor iedere ondernemer die in Nederland gevestigd is

EDW Autolease biedt equipment leasing aan bij ondernemers die gevestigd zijn in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens en zakelijke auto’s dus ook leaseovereenkomsten op voor vrachtwagens, heftrucks, koelwagen, equipment, food-trucks, motors, apparatuur, machines en andere objecten. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Bel ons gewoon, geef aan welk object je wilt aanschaffen en hoe hoog de financiering moet zijn. Dan kan je voortaan je nieuwe vrachtwagen leasen via EDW! Zowel een nieuwe als een occasion.

Persoonlijk contact om je zakelijke lening te bespreken

Deze bijzondere zakelijke kredietverstrekking vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

EDW financial lease

Een financial lease is een zakelijk product. EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.

Neem contact op met Emiel de Waal

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

 

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

business as usual

Business as usual

Als zaken gewoon doorgaan Business as usual, of het normaal uitvoeren van standaard functionele operaties binnen een org ...

Lees verder >> Meer nieuws