Zakelijke lease adviseurs van EDW autolease

EDW autolease, adviseurs op gebied van zakelijk leasen en financieren

De EDW Autolease adviseurs stellen zich persoonlijk aan je voor. Op deze manier kan je van te voren ontdekken wie hij is. Een EDW autolease adviseur onderscheidt zich namelijk door de individuele en eigen aanpak in combinatie met de persoonlijkheid. We zijn allen persoonlijk bereikbaar, discreet in omgang en gewend snel te handelen. Dat kenmerkt onze werkwijze en onze adviseurs. Ieder van ons is een zelfstandige ondernemer en die weten hoe belangrijk het is dat een klant vlot geholpen wordt. We spreken uit eigen ervaring.

Zakelijk lease advies vereist een persoonlijke aanpak en iedere situatie is uniek, soms is een overzichtelijk leaseplan van te voren gewenst om duidelijkheid te geven. In jouw regio is een EDW leaseadviseur actief. Wij werken allen onafhankelijk van banken en leasen in diverse situaties zelf het zakelijke voertuig. Ons gezamenlijk doel is het verkopen van ‘ja’ m.b.t je financiering en jou verwelkomen als nieuwe klant. Lees meer over hun eigen aanpak bij regelen van een zakelijke financiering of lease voor jouw onderneming.

De 4 EDW autolease vestigingen vind je in Alphen aan de Rijn, Amsterdam, Goes en Maassluis

Kortom bedrijfswagen of personenauto, supercar, object of equipment; alles wat zakelijk wordt geleased regelen wij vanuit al onze kantoren of gewoon bij jou op het bedrijf. Want wij komen ook gewoon naar jou toe om de zakelijk te regelen en een persoonlijk gesprek te voeren. Wij ontzorgen namelijk met een gedegen bedrijfsmatig leaseplan ondernemers door heel Nederland bij het leasen van hun bedrijfswagen of auto’s. Je hebt bij EDW Autolease keuze uit Financial Lease en Operational Lease. We leggen je duidelijkheid uit wat past bij jouw onderneming.

Het logo van EDW autolease

EDW Autolease: Persoonlijk, snel en discreet!

Persoonlijk contact

Wij werken verspreid over Nederland. Op deze manier zijn we dicht bij onze klanten en kunnen we de financiering persoonlijk afsluiten en afwikkelen. Dat persoonlijke vinden wij belangrijk; wij gaan niet voor eenmalige transacties maar voor een langdurige relatie. Nu en in de toekomst zijn wij je vertrouwenspersoon als het op je bedrijfswagens aankomt.  We werken zeer discreet, snel en persoonlijk.

Maatwerk

Geen klant is hetzelfde. Daarom zorgen wij voor een oplossing die past bij jou en bij jouw situatie. De vele tevreden leveranciers en klanten in verschillende branches bewijzen dat wij in elke denkbare situatie het verschil kunnen maken.

Financiering

EDW Autolease is onafhankelijk van banken en financiert in diverse situaties zelf de bedrijfswagen via EDW Finance. Wij adviseren je telefonisch contact op te nemen met een lokale adviseur.

Emiel de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 – 53917860 0113 – 221502 Emiel de Waal - EDW Autolease

Emiel de Waal aan het woord: “Met een geschikte auto én financiering verdien je als ondernemer je geld. Ondernemers vinden in mij een integere dienstverlener die luistert en klaar staat met goed advies. Ik ben een man die zijn afspraken nakomt, loyaal is en een langdurige zakelijke relatie nastreeft.
EDW Autolease is door mij in 2003 opgericht. Op deze manier help ik personen hun dromen te realiseren.”

Dromen realiseren heeft te maken met emotie

“Een bedrijfswagen is meer dan een stuk gereedschap. Het geeft vorm aan je droom als ondernemer. Bij mij vinden deze ondernemers de juiste hulp. Mede omdat ik als zelfstandige de vrijheid heb eigen invulling te geven aan mijn dienstverlening. Zo zorg ik dat ons werk onafhankelijk en onpartijdig is.
Maar bovenal lever ik maatwerk, ook als de vraag van de klant lastig is om te financieren. Van de 50 aanvragen die wij binnenkrijgen, zijn er 10 lastig. Bijzonder is dat wij die ook weten te financieren. EDW Finance geeft ons de mogelijkheid verder te gaan dan andere partijen. Dat merken banken, autoleveranciers en onze klanten.
Wij verdiepen ons in de klant, luisteren naar het verhaal achter zijn aanvraag en in die persoonlijke aandacht vinden we de juiste oplossing. Met 5 vestigingen staan we dicht bij de klant en bieden we persoonlijke aandacht.”

“Alle mensen van EDW Autolease staan voor integriteit en loyaliteit. Wij hebben echt interesse in onze klanten en we doen wat we zeggen.”

Emiel de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Emiel

Rutger de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 – 30925510 0113 – 221502 Rutger de Waal

Rutger de Waal aan het woord “Gelijk als ondernemer aan de slag vanuit de schoolbanken. Ik stelde me wel enkele vragen bij dit aanbod: ‘Wilde ik ergens een vast contract met doelstellingen die anderen stellen en een hoge bewijsdrang? Of wilde ik meteen in het diepe springen en voor mezelf beginnen?’ Ik heb voor het laatste gekozen met de zekerheid dat mijn vader zijn kennis en visie graag deelt met andere ondernemers. Net als bij hem, kunnen klanten er bij mij van op aan dat het goed komt met betrekking tot hun bedrijfswagens.”

Persoonlijk advies en vakmanschap voor jonge ondernemers

“Klanten kunnen op mijn adviezen bouwen en ik zorg ervoor dat zij voor meer dan de financiering alleen bij mij terecht kunnen. Ik ben informeel maar correct in mijn contact en altijd persoonlijk. Juist jongere ondernemers vinden in mij iemand die met een gelijke houding en taal voor hen werkt.
Ik vind het heerlijk als ik bij een klant over de vloer kom en zij me laten zien wat ze doen. Zo krijg ik de kans de juiste vragen te stellen om duidelijk te zien hoe ik ze kan helpen. Deze manier van contact leggen maakt EDW Autolease unieker dan een andere leasemaatschappij. We zijn transparant, staan klaar voor onze klanten en zijn direct te bereiken. Bovendien springen we voor elkaar in de bres en ondersteunen elkaar bij het vinden van een passende financiering voor die ‘ene’ geschikte bedrijfswagen.”

“Het is een prettig gevoel dat ik in een continu leerproces zit met de ondernemers van EDW.”

Rutger de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Rutger

Maurits de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 20701227 0113-221502 Maurits de Waal

Maurits de Waal vertelt: “Inmiddels ben ik alweer bijna één jaar onderweg! In 2019, na het behalen van mijn diploma aan de IVA Driebergen, ben ik per 1 augustus direct aan de slag gegaan bij ons familiebedrijf EDW Autolease. Mijn opleiding heeft in het teken gestaan van verschillende facetten in de autobranche en ondernemen en sluit dus goed aan op het werk dat wij dagelijks doen.

Familiebedrijf EDW Autolease

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar als er investeringsbehoefte is op het gebied van auto’s, bedrijfswagens of machines, financier deze dan!
Waarom? Een auto of machine is een prima onderpand en dus makkelijk en goedkoop te financieren. Daarbij houd je geld in de zaak en dat is op dit moment het belangrijkst. Zorgen dat je liquide blijft.
Wij zien momenteel ook nieuwe klanten die gewend waren te kopen uit eigen middelen en nu liquide willen blijven.

Blijf liquide en financier je bedrijfsmiddelen!

Door onze persoonlijke werkwijze denken wij graag met de klant mee, hierin voorzien wij de ondernemer van goed advies en een passende financiering!

Maurits de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Maurits

Cor in ’t Veld

EDW Zakelijk Lease Adviseur Rijnmond
+31 (0)6 – 53479719 010-5924300 Cor in 't Veld

Cor in ’t Veld aan het woord: “Ik heb 32 jaar als autoverkoper gewerkt. Met steeds minder mensen deden we hetzelfde werk. En toen ik merkte dat de service naar de klant steeds meer op de achtergrond raakte, koos ik eieren voor mijn geld.
Op een dag in januari 2012 kwam ik thuis en zei tegen mijn vrouw: ‘ik ga wat anders doen.’ Het moest in mijn werk weer om dé klant gaan. Het bijzondere is nadat ik de deur bij mijn baas dichttrok, merkte ik hoeveel loyale klanten ik werkelijk had. En hoeveel mensen inderdaad behoefte hebben aan persoonlijk contact met een betrouwbare partner. Dat contact heb ik mensen al die jaren gegeven. Ik vind dat ontzettend belangrijk: je mag van mij verwachten dat ik correct en integer ben.”

De Nederlandse ondernemer is een trots persoon

“De ondernemer is iemand die trots is op zijn bedrijf en daar graag over vertelt. Ik luister er graag naar, want zo kan ik een goede oplossing vinden in samenspel met de bank en de autoleverancier. Heerlijk als ik de menselijke schakel ben in de totstandkoming van een goede deal. Dat ik daarbij binnen EDW Autolease kan vertrouwen op collega’s is heel prettig. We steunen elkaar door dik en dun. In de periode dat ik als autoverkoper werkte liet ik de financiering over aan Emiel, de oprichter van EDW Autolease. Nu regel ik de financiën zelf als ondernemer bij EDW Rijnmond en Westland.”

“Bouwen aan toekomst samen met mijn collega’s bij EDW Autolease. Dat maakt van mij een trots ondernemer.”

Cor in ’t Veld, EDW Autolease Rijnmond

Schrijf een review voor Cor

Frank Spillenaar

EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart
+31 (0)6 – 10114409  0172-601329 020 - 2443820 Frank Spillenaar - EDW Autolease

Frank Spillenaar aan het woord: “Ik verkoop geen auto’s, maar kilometers. De invulling van die kilometers is voor iedere ondernemer verschillend. Door deze manier van werken spreek je de taal van de klant en blijf je betrokken. De belangrijkste graadmeter is dan ook de tevredenheid van mijn klanten. In het onderlinge contact gaat het me om het gevoel dat je bij elkaar hebt. Klikt het en heeft mijn klant het gevoel dat ik het beste voor hem weet te regelen, dan is het goed.”

Ik wil de klant, zijn bedrijf én zijn werkwijze begrijpen.

“Voor mij is dat begrip de drijfveer in mijn werk. Met dat begrip kan ik je immers helpen aan de beste zakelijke lease oplossing voor de kilometers die je maakt. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is als iemand je business begrijpt. Als je iemand tegenover je hebt die je helpt verder te komen. Dat is ook mijn rol: snel, adequaat en geïnteresseerd de vraag oppakken. Ik zie veel ‘cowboys’ in onze branche, mensen die snel willen scoren. Zo zijn wij juist niet: wij bouwen een relatie op en we verkopen zelden ‘nee’. We bekijken alle mogelijkheden tot we een passende oplossing hebben gevonden. Het mooie is dat we bij EDW Autolease voor elkaar door het vuur gaan om de service te leveren waar wij voor staan.”

“Wij zijn ondernemers voor ondernemers, dat maakt het verschil!”

Frank Spillenaar, EDW Autolease Het Groene Hart en Amsterdam

Schrijf een review voor Frank

Evert de Boer

EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart
+31 (0)6 – 39333983 0172-601329 Evert de Boer

Evert de Boer aan het woord: “In 2019 ben ik gelijk na het behalen van mijn HBO diploma begonnen als lease adviseur bij EDW Autolease Groene Hart. Mijn opleiding heeft altijd in het teken gestaan van ondernemen met als doel om op termijn een eigen bedrijf te starten. Samen met Frank Spillenaar bedien ik ondernemers uit het Groene Hart.”

Afspraak = Afspraak

“Vaak zijn wij persoonlijk aanwezig bij de ondertekening van de contracten, waardoor wij met al onze klanten in contact staan. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en dit maakt ons werk heel divers en interessant. Het is mooi om te merken dat wij door persoonlijk contact meegroeien met ondernemers. De meeste voldoening van dit mooie vak krijg ik als ondernemers op het juiste moment aan mij denken en de financiering voor hun bedrijfswagen of equipment aan mij toevertrouwen.”

“Het belangrijkste vind ik dat klanten een goed gevoel hebben bij mij als onafhankelijk lease adviseur, er korte lijnen zijn en afspraken nakomen. Bij mij weet u precies waar u aan toe bent.”

Evert de Boer, EDW Autolease Het Groene Hart

Schrijf een review voor Evert

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

Lees verder >>
Meer nieuws