Zakelijke autolease adviseur van EDW

EDW Autolease, adviseurs op gebied van zakelijk leasen en financieren

De EDW Autolease adviseurs stellen zich persoonlijk aan je voor. Want een EDW adviseur onderscheidt zich door de eigen aanpak en persoonlijkheid.

We zijn persoonlijk, discreet en gewend snel te handelen. Dat kenmerkt onze werkwijze en onze adviseurs. Allen zijn het zelfstandige ondernemers en die weten hoe belangrijk het is dat een klant vlot geholpen wordt.

Zakelijk lease advies vereist een persoonlijke aanpak en iedere situatie is uniek. In jouw regio is een EDW leaseadviseur actief. Op deze manier kan je van te voren ontdekken wie hij is. Lees meer over hun eigen aanpak bij regelen van een zakelijke financiering of lease voor jouw onderneming.

EDW: Persoonlijk, snel en discreet!

edw autolease

Lees meer wie, wat voor jou kan betekenen bij het verzorgen van je zakelijke financieringen. We werken zeer discreet, zo staan we ook bekend bij onze loyale klanten door heel Nederland.

Emiel de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 53917860 0113 – 221502 020 – 7995558 Emiel de Waal - EDW Autolease

“Met een geschikte auto én financiering verdien je als ondernemer je geld. Ondernemers vinden in mij een integere dienstverlener die luistert en klaar staat met goed advies. Ik ben een man die zijn afspraken nakomt, loyaal is en een langdurige zakelijke relatie nastreeft.
EDW Autolease is door mij in 2003 opgericht. Op deze manier help ik personen hun dromen te realiseren.”

Dromen realiseren heeft te maken met emotie

“Een bedrijfswagen is meer dan een stuk gereedschap. Het geeft vorm aan je droom als ondernemer. Bij mij vinden deze ondernemers de juiste hulp. Mede omdat ik als zelfstandige de vrijheid heb eigen invulling te geven aan mijn dienstverlening. Zo zorg ik dat ons werk onafhankelijk en onpartijdig is.
Maar bovenal lever ik maatwerk, ook als de vraag van de klant lastig is om te financieren. Van de 50 aanvragen die wij binnenkrijgen, zijn er 10 lastig. Bijzonder is dat wij die ook weten te financieren. EDW Finance geeft ons de mogelijkheid verder te gaan dan andere partijen. Dat merken banken, autoleveranciers en onze klanten.
Wij verdiepen ons in de klant, luisteren naar het verhaal achter zijn aanvraag en in die persoonlijke aandacht vinden we de juiste oplossing. Met 5 vestigingen staan we dicht bij de klant en bieden we persoonlijke aandacht.”

“Alle mensen van EDW Autolease staan voor integriteit en loyaliteit. Wij hebben echt interesse in onze klanten en we doen wat we zeggen.”

Rutger de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 – 30925510 0113 – 221502 Rutger de Waal - EDW Autolease

“Gelijk als ondernemer aan de slag vanuit de schoolbanken. Ik stelde me wel enkele vragen bij dit aanbod: ‘Wilde ik ergens een vast contract met doelstellingen die anderen stellen en een hoge bewijsdrang? Of wilde ik meteen in het diepe springen en voor mezelf beginnen?’ Ik heb voor het laatste gekozen met de zekerheid dat mijn vader zijn kennis en visie graag deelt met andere ondernemers. Net als bij hem, kunnen klanten er bij mij van op aan dat het goed komt met betrekking tot hun bedrijfswagens.”

Persoonlijk advies en vakmanschap voor jonge ondernemers

“Klanten kunnen op mijn adviezen bouwen en ik zorg ervoor dat zij voor meer dan de financiering alleen bij mij terecht kunnen. Ik ben informeel maar correct in mijn contact en altijd persoonlijk. Juist jongere ondernemers vinden in mij iemand die met een gelijke houding en taal voor hen werkt.
Ik vind het heerlijk als ik bij een klant over de vloer kom en zij me laten zien wat ze doen. Zo krijg ik de kans de juiste vragen te stellen om duidelijk te zien hoe ik ze kan helpen. Deze manier van contact leggen maakt EDW Autolease unieker dan een andere leasemaatschappij. We zijn transparant, staan klaar voor onze klanten en zijn direct te bereiken. Bovendien springen we voor elkaar in de bres en ondersteunen elkaar bij het vinden van een passende financiering voor die ‘ene’ geschikte bedrijfswagen.”

“Het is een prettig gevoel dat ik in een continu leerproces zit met de ondernemers van EDW.”

Maurits de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 20701227 0113-221502

Cor in ’t Veld

EDW Zakelijk Lease Adviseur Rijnmond
+31 (0)6 – 53479719 010-5924300 Cor in ´t Veld - EDW Autolease

“Ik heb 32 jaar als autoverkoper gewerkt. Met steeds minder mensen deden we hetzelfde werk. En toen ik merkte dat de service naar de klant steeds meer op de achtergrond raakte, koos ik eieren voor mijn geld.
Op een dag in januari 2012 kwam ik thuis en zei tegen mijn vrouw: ‘ik ga wat anders doen.’ Het moest in mijn werk weer om dé klant gaan. Het bijzondere is nadat ik de deur bij mijn baas dichttrok, merkte ik hoeveel loyale klanten ik werkelijk had. En hoeveel mensen inderdaad behoefte hebben aan persoonlijk contact met een betrouwbare partner. Dat contact heb ik mensen al die jaren gegeven. Ik vind dat ontzettend belangrijk: je mag van mij verwachten dat ik correct en integer ben.”

De Nederlandse ondernemer is een trots persoon

“De ondernemer is iemand die trots is op zijn bedrijf en daar graag over vertelt. Ik luister er graag naar, want zo kan ik een goede oplossing vinden in samenspel met de bank en de autoleverancier. Heerlijk als ik de menselijke schakel ben in de totstandkoming van een goede deal. Dat ik daarbij binnen EDW Autolease kan vertrouwen op collega’s is heel prettig. We steunen elkaar door dik en dun. In de periode dat ik als autoverkoper werkte liet ik de financiering over aan Emiel, de oprichter van EDW Autolease. Nu regel ik de financiën zelf als ondernemer bij EDW Rijnmond en Westland.”

“Bouwen aan toekomst samen met mijn collega’s bij EDW Autolease. Dat maakt van mij een trots ondernemer.”

Frank Spillenaar

EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart
+31 (0)6 – 10114409  0172-601329 Frank Spillenaar - EDW Autolease

“Ik verkoop geen auto’s, maar kilometers. De invulling van die kilometers is voor iedere ondernemer verschillend. Door deze manier van werken spreek je de taal van de klant en blijf je betrokken. De belangrijkste graadmeter is dan ook de tevredenheid van mijn klanten. In het onderlinge contact gaat het me om het gevoel dat je bij elkaar hebt. Klikt het en heeft mijn klant het gevoel dat ik het beste voor hem weet te regelen, dan is het goed.”

Ik wil de klant, zijn bedrijf én zijn werkwijze begrijpen.

“Voor mij is dat begrip de drijfveer in mijn werk. Met dat begrip kan ik je immers helpen aan de beste zakelijke lease oplossing voor de kilometers die je maakt. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is als iemand je business begrijpt. Als je iemand tegenover je hebt die je helpt verder te komen. Dat is ook mijn rol: snel, adequaat en geïnteresseerd de vraag oppakken. Ik zie veel ‘cowboys’ in onze branche, mensen die snel willen scoren. Zo zijn wij juist niet: wij bouwen een relatie op en we verkopen zelden ‘nee’. We bekijken alle mogelijkheden tot we een passende oplossing hebben gevonden. Het mooie is dat we bij EDW Autolease voor elkaar door het vuur gaan om de service te leveren waar wij voor staan.”

“Wij zijn ondernemers voor ondernemers, dat maakt het verschil!”

Evert de Boer

EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart
+31 (0)6 – 39333983 0172-601329

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

international amsterdam motorshow

IAMS | International Amsterdam Motorshow

Dé Grootste Autoshow van Nederland Van Supercars tot Klassiekers, dit mag je niet missen! Een spectaculaire autoshow op ...

Lees verder >> Meer nieuws