20 Jaar EDW Autolease

Op 26 juni 2023 bestaat EDW Autolease 20 jaar!

Wat een mijlpaal! In de afgelopen twintig jaar hebben we ons als onafhankelijke leasespecialist bewezen door ondernemers te verrassen met slimme leaseoplossingen. Als onafhankelijke financiële partner hebben we onszelf het doel gesteld om klanten en partners volledig te ontzorgen als het gaat om hun financieringsvraagstukken. Dit hebben we gedaan door goed te luisteren naar onze klanten, wederzijds vertrouwen op te bouwen en door te borgen op een ijzersterk netwerk van partners.

Vertrouwd, nu en in de toekomst!

Onze visie is dat we onze klanten en autobedrijven met twee handen vastpakken en oprecht naar hen luisteren, zodat we kunnen doorgronden waar het écht om gaat. Dit zorgt voor een hechte relatie voor de lange termijn. Dit deden we toen, doen we nu en zullen we altijd blijven doen.

Binnen de cultuur van EDW Autolease staan onze normen en waarden centraal. Dit is de basis voor eerlijk en betrouwbaar advies en creëert lange termijn relaties. Binnen EDW heeft gebruikt iedereen de kernwaarden als basis en draagt daar ook verantwoordelijkheid voor. Dit zorgt ervoor dat onze partners trots zijn om deel uit te maken van EDW, omdat dit aansluit bij hun persoonlijke waarden.

Persoonlijk, maatwerk en vertrouwen

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, maatwerk en vertrouwen. Wij geloven dat sociale erkenning en gehoord worden belangrijk is voor iedereen en dat iedere persoon, organisatie en casus uniek is. Daarom is het contact dat wij hebben met onze klanten en partners persoonlijk en intens. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze schat aan expertise en creativiteit om te zetten naar bruikbare adviezen voor onze klanten. Discretie en vertrouwen is de basis voor een goede relatie en wij begrijpen dat je vertrouwen moet verdienen.

Na twintig jaar zijn we trots op wat we hebben bereikt en kijken we uit naar wat de toekomst nog voor ons in petto heeft. Hiermee willen we alle klanten en partners bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Laten we samen nog vele jaren succesvol zijn!

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws