20 Jaar EDW Autolease

Op 26 juni 2023 bestaat EDW Autolease 20 jaar!

Wat een mijlpaal! In de afgelopen twintig jaar hebben we ons als onafhankelijke leasespecialist bewezen door ondernemers te verrassen met slimme leaseoplossingen. Als onafhankelijke financiële partner hebben we onszelf het doel gesteld om klanten en partners volledig te ontzorgen als het gaat om hun financieringsvraagstukken. Dit hebben we gedaan door goed te luisteren naar onze klanten, wederzijds vertrouwen op te bouwen en door te borgen op een ijzersterk netwerk van partners.

Vertrouwd, nu en in de toekomst!

Onze visie is dat we onze klanten en autobedrijven met twee handen vastpakken en oprecht naar hen luisteren, zodat we kunnen doorgronden waar het écht om gaat. Dit zorgt voor een hechte relatie voor de lange termijn. Dit deden we toen, doen we nu en zullen we altijd blijven doen.

Binnen de cultuur van EDW Autolease staan onze normen en waarden centraal. Dit is de basis voor eerlijk en betrouwbaar advies en creëert lange termijn relaties. Binnen EDW heeft gebruikt iedereen de kernwaarden als basis en draagt daar ook verantwoordelijkheid voor. Dit zorgt ervoor dat onze partners trots zijn om deel uit te maken van EDW, omdat dit aansluit bij hun persoonlijke waarden.

Persoonlijk, maatwerk en vertrouwen

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, maatwerk en vertrouwen. Wij geloven dat sociale erkenning en gehoord worden belangrijk is voor iedereen en dat iedere persoon, organisatie en casus uniek is. Daarom is het contact dat wij hebben met onze klanten en partners persoonlijk en intens. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze schat aan expertise en creativiteit om te zetten naar bruikbare adviezen voor onze klanten. Discretie en vertrouwen is de basis voor een goede relatie en wij begrijpen dat je vertrouwen moet verdienen.

Na twintig jaar zijn we trots op wat we hebben bereikt en kijken we uit naar wat de toekomst nog voor ons in petto heeft. Hiermee willen we alle klanten en partners bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Laten we samen nog vele jaren succesvol zijn!

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand: AxxiAuto

Autobedrijf van de maand januari: AxxiAuto

AxxiAuto is een Full-Service autobedrijf dat is ontstaan uit passie voor ondernemen. Het bedrijf begon in 1985 als een fast-fit bedrijf voor montage en verkoop van banden, lichtmetalen velgen, accu’s en uitlaten. Na een aantal jaren succesvol t ...

Lees verder >>
Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Meer nieuws