Regio Amsterdam | Zakelijk Leasen

Bedrijfswagen Leasen in AmsterdamAuto lease in Amsterdam

Vanaf de Singel, vertrouwelijk en dichtbij

Bedrijfsauto, zakelijk object of equipment leasen in Amsterdam? Dat regelen wij vanuit ons kantoor op de Singel. Ten slotte ontzorgen wij ondernemers in Amsterdam en Noord-Holland bij het bedrijfsmatige leasen. Je hebt de keuze uit Financial Lease en Operational Lease.

Financial Lease & Operational Lease.

Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is wat je wilt. Daarbij komt dat wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Om die reden hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget.

EDW Autolease Amsterdam Hart maakt bedrijfswagen leasen in de omgeving mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Neem contact op met Emiel. Hij praat graag persoonlijk met jou.

Emiel de Waal  +31 (0)6 – 53 91 78 60    020 – 7995558  

Wat is Financial Lease?

Financial Lease of het financieren van een bedrijfswagen, het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. De auto is je economisch eigendom. Vervolgens profiteer je van meerdere voordelen ook fiscale. Bovendien is het aantal kilometers dat je rijdt vrij. Ten slotte kies je zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is Operational Lease?

Operational Lease  is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Het verschil tussen operational en financial lease is namelijk dat niet jij maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houd je meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Je hebt minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost je weinig tijd.

Bereken je financial leasebedrag én vraag gelijk je offerte aan

MENU