EDW lease adviseurs | Zakelijk Leasen

Onze zakelijke autolease adviseurs stellen zich voor

Een EDW Zakelijk Lease adviseur onderscheidt zich door de eigen aanpak en persoonlijkheid.
Lees meer over hun persoonlijke aanpak.


Emiel de Waal, Zakelijk Lease Adviseur Amsterdam

Emiel de Waal | EDW Zakelijk Lease Adviseur Amsterdam

+31 (0)6 – 53 91 78 60   0113 – 221502 020 – 7995558 

“Met een geschikte auto én financiering verdien je als ondernemer je geld. Ondernemers vinden in mij een integere dienstverlener die luistert en klaar staat met goed advies. Ik ben een man die zijn afspraken nakomt, loyaal is en een langdurige zakelijke relatie nastreeft. EDW Autolease is door mij in 2003 opgericht omdat ik op deze manier mensen wil helpen hun dromen te realiseren.

Dromen realiseren heeft te maken met emotie.

Een bedrijfswagen is meer dan een stuk gereedschap. Het geeft vorm aan je droom al ondernemer. Bij mij vinden deze ondernemers de juiste hulp. Mede omdat ik als zelfstandige de vrijheid heb eigen invulling te geven aan mijn dienstverlening. Zo zorg ik dat ons werk onafhankelijk en onpartijdig is. Maar bovenal lever ik maatwerk, ook als de vraag van de klant lastig is om te financieren. Van de 50 aanvragen die wij binnenkrijgen, zijn er 10 lastig. Bijzonder is dat wij die ook weten te financieren. EDW Finance geeft ons de mogelijkheid verder te gaan dan andere partijen. Dat merken banken, autoleveranciers en onze klanten.
Wij verdiepen ons in de klant, luisteren naar het verhaal achter zijn aanvraag en in die persoonlijke aandacht vinden we de juiste oplossing. Met 5 vestigingen staan we dicht bij de klant en bieden we persoonlijke aandacht. Alle mensen van EDW staan voor integriteit en loyaliteit. Wij hebben echt interesse in onze klanten en we doen wat we zeggen.”

Gijs Selman, Zakelijk Lease Adviseur Lingewaard

Gijs Selman | EDW Zakelijk Lease Adviseur Lingewaard

+31 (0)6 – 45178755 0481-421467

“Ik ben open en transparant, eerlijk en direct. En ik kom na wat ik zeg te doen. Dat vind ik belangrijke waarden. Vanuit Angeren, vlak onder Nijmegen, richt ik me op de klanten van EDW in het oosten van het land. Die klanten vinden bij mij geen algemeen telefoonnummer maar een man die zich betrokken voelt. Ik zoek altijd het contact met de mensen achter de vraag, met de bank én de leverancier. Zo kan ik met succes de passende oplossing vinden waarmee de klant echt geholpen is. Het is geweldig als mensen voor het eerst wegrijden in een nieuwe auto, die uitstraling geeft aan hun bedrijf en waarmee ze hun werk doen.

De mens eerst, daarna het voertuig

Daar ligt ook mijn drive. Het gaat niet om het voertuig, maar om de mensen die het gebruiken. En die houding komt ten goede van onze klanten. Doordat ik me in hen verdiep, kan ik hen beter bedienen. Doordat we binnen EDW allemaal betrokken zijn, werkt onze samenwerking als een vangnet. We denken met elkaar mee en kunnen altijd een passend antwoord vinden. Dat maakt EDW zo anders dan andere leasemaatschappijen in de markt. De klant is voor ons geen bijproduct van de verkoopcijfers, het is de persoon waar we samen voor werken. Wij gaan niet voor de snelle score maar voor de langdurige relatie waarin we met onze klanten een vertrouwensband hebben.”

Rutger de Waal Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West

Rutger de Waal | EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West

+31 (0)6 – 30925510 0113 – 221502

“Gelijk voor mezelf beginnen vanuit de schoolbanken. Ik stelde me wel enkele vragen bij dit aanbod: “Wilde ik ergens een vast contract met doelstellingen die anderen stellen en een hoge bewijsdrang? Of wilde ik meteen in het diepe springen en voor mezelf beginnen?
Ik heb voor het laatste gekozen met de zekerheid dat mijn vader zijn kennis en visie graag deelt. Net als bij hem, kunnen klanten er bij mij van op aan dat het goed komt.

Persoonlijk advies en vakmanschap

Klanten kunnen op mijn adviezen bouwen en ik zorg ervoor dat zij voor meer dan de financiering alleen bij mij terecht kunnen. Ik ben informeel maar correct in mijn contact en altijd persoonlijk. Juist jongere ondernemers vinden in mij iemand die met een gelijke houding en taal voor hen werkt.
Ik vind het heerlijk als ik bij een klant over de vloer kom en zij me laten zien wat ze doen. Zo krijg ik de kans de juiste vragen te stellen om duidelijk te zien hoe ik ze kan helpen. Deze manier van contact leggen maakt EDW unieker dan een andere leasemaatschappij. We zijn transparant, staan klaar voor onze klanten en zijn direct te bereiken. Bovendien springen we voor elkaar in de bres en ondersteunen elkaar bij het vinden van een passende financiering voor die ‘ene’ geschikte bedrijfswagen. Het is een prettig gevoel dat ik in een continu leerproces zit met de ondernemers van EDW.”

Cor in 't Veld Zakelijk Lease Adviseur Rijnmond

Cor in ’t Veld | EDW Zakelijk Lease Adviseur Rijnmond en Westland

+31 (0)6 – 53479719 010-5924300

“Ik heb 32 jaar als autoverkoper gewerkt. Met steeds minder mensen deden we hetzelfde werk. En toen ik merkte dat de service naar de klant steeds meer op de achtergrond raakte, koos ik eieren voor mijn geld. Op een dag in januari 2012 kwam ik thuis en zei tegen mijn vrouw: ‘ik ga wat anders doen.’
Het moest in mijn werk weer om dé klant gaan. Het bijzondere is nadat ik de deur bij mijn baas dichttrok, merkte ik hoeveel loyale klanten ik werkelijk had. En hoeveel mensen inderdaad behoefte hebben aan persoonlijk contact met een betrouwbare partner. Dat contact heb ik mensen al die jaren gegeven. Ik vind dat ontzettend belangrijk: je mag van mij verwachten dat ik correct en integer ben.

De Nederlandse ondernemer is een trots persoon

De ondernemer is iemand die trots is op zijn bedrijf en daar graag over vertelt. Ik luister er graag naar, want zo kan ik een goede oplossing vinden in samenspel met de bank en de autoleverancier. Heerlijk als ik de menselijke schakel ben in de totstandkoming van een goede deal. Dat ik daarbij binnen EDW kan bouwen op collega’s is heel prettig. We steunen elkaar door dik en dun. Ik heb 32 jaar auto’s verkocht en de financiering liet ik over aan Emiel, de oprichter van EDW Autolease. Nu regel ik de financiën zelf als ondernemer bij EDW Rijnmond en Westland. Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd van mijn collega’s bij EDW. En dat maakt van mij een trots ondernemer.”

Frank Spillenaar, Zakelijk Lease adviseur Groene Hart

Frank Spillenaar | EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart

+31 (0)6 – 10114409   0172-601329

“Ik verkoop geen auto’s; ik verkoop kilometers. De invulling van die kilometers is voor iedere ondernemer verschillend. Door deze manier van werken spreek je de taal van de klant en blijf je betrokken. De belangrijkste graadmeter is dan ook de tevredenheid van mijn klanten. In het onderlinge contact gaat het me om het gevoel dat je bij elkaar hebt. Klikt het en heeft mijn

klant het gevoel dat ik het beste voor hem weet te regelen?

Ik wil de klant, zijn bedrijf én zijn werkwijze begrijpen.

Voor mij is dat begrip de drijfveer in mijn werk. Met dat begrip kan ik je immers helpen aan de beste zakelijke lease oplossing voor de kilometers die je maakt.
Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is als iemand je business begrijpt. Als je iemand tegenover je hebt die je helpt verder te komen. Dat is ook mijn rol: snel, adequaat en geïnteresseerd de vraag oppakken. Ik zie veel ‘cowboys’ in onze branche, mensen die snel willen scoren. Zo zijn wij juist niet: wij bouwen een relatie op en we verkopen zelden ‘nee’. We bekijken alle mogelijkheden tot we een passende oplossing hebben gevonden. Het mooie is dat we bij EDW voor elkaar door het vuur gaan om de service te leveren waar wij voor staan. Wij zijn ondernemers voor ondernemers, dat maakt het verschil!”

  • Autolease
  • EDW Autolease, financial lease bedrijfswagen, bedrijfswagen leasen, zakelijk leasen, bedrijfswagen financieren,
MENU