Over onze werkwijze

Ondernemers voor ondernemers

Vijf ondernemers hebben de handen ineen geslagen en vormen samen EDW Autolease. Mannen die er alles aan doen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Naast een goed advies gaat het erom dat je geen zorgen hebt over je bedrijfswagen. Jij bent al druk genoeg met je business. Wij wikkelen dus de financiering af. Met een vast contactpersoon die jouw aanvraag in behandeling neemt en het hele traject voor je begeleidt. Van het moment waarop je besluit een bedrijfswagen te willen leasen tot het moment dat je er daadwerkelijk in wegrijdt.

Persoonlijk

Wij zitten verspreid over Nederland. Zo staan we dicht bij onze klanten en kunnen we de financiering persoonlijk afsluiten en afwikkelen. Dat persoonlijke vinden wij belangrijk; wij gaan niet voor eenmalige transacties maar voor een langdurige relatie. Nu en in de toekomst zijn wij je vertrouwenspersoon als het op je bedrijfswagens aankomt.

Maatwerk

Geen klant is hetzelfde. Daarom zorgen wij voor een oplossing die past bij jou en bij jouw situatie. De vele tevreden leveranciers en klanten in verschillende branches bewijzen dat wij in elke denkbare situatie het verschil kunnen maken.

  • EDW Autolease
  • EDW Autolease
MENU