Werkwijze | EDW Autolease

Ondernemers voor ondernemers

Vijf zakelijke lease adviseurs in Nederland

Ondernemers voor ondernemers en dit binnen Nederland, daar staan wij voor.
Vijf ondernemers hebben de handen ineen geslagen en vormen samen EDW Autolease. Mannen die er alles aan doen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Naast een goed advies gaat het er ten eerste om dat je geen zorgen hebt over je bedrijfswagen. Jij bent ten slotte al druk genoeg met je business. Wij wikkelen dus de financiering af. Overigens met een vast contactpersoon die jouw aanvraag in behandeling neemt en het hele traject voor je begeleidt. Vanaf het moment waarop je besluit een bedrijfswagen te willen leasen tot het moment dat je er daadwerkelijk in wegrijdt.

Persoonlijk

Wij zitten verspreid over Nederland. Zo staan we dicht bij onze klanten en kunnen we de financiering persoonlijk afsluiten en afwikkelen. Dat persoonlijke vinden wij belangrijk; wij gaan niet voor eenmalige transacties maar voor een langdurige relatie. Nu en in de toekomst zijn wij je vertrouwenspersoon als het op je bedrijfswagens aankomt.

Maatwerk

Geen klant is hetzelfde. Daarom zorgen wij voor een oplossing die past bij jou en bij jouw situatie. De vele tevreden leveranciers en klanten in verschillende branches bewijzen dat wij in elke denkbare situatie het verschil kunnen maken.

Financiering

EDW Autolease is onafhankelijk van banken en financiert in diverse situaties zelf de bedrijfswagen via EDW Finance. Wij bevestigen je lease aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Wij adviseren je telefonisch contact op te nemen met een lokale adviseur. Die kan je gelijk meer vertellen over de mogelijkheden.

Ondernemers voor ondernemers

Fotografie door Marieke Odekerken

  • Autolease
  • EDW Autolease, financial lease bedrijfswagen, bedrijfswagen leasen, zakelijk leasen, bedrijfswagen financieren,
MENU