Taxilease

EDW Autolease is zeer actief in de taxibranche en biedt maatwerk voor elke taxiondernemer!

Als taxiondernemer profiteer je van onze jarenlange ervaring. Wij kunnen je wensen en eisen snel en vakkundig vertalen naar de juiste leasevorm. Ook als je uit een vof stapt en weer zelfstandig verder wil, weten wij wat de gevolgen zijn voor je leasecontract(en) en hoe deze zijn op te lossen. Neem de voorfinanciering van de BPM. Wij wijzen je de weg en helpen je toekomstbestendig te werken.

Of je nou al jarenlang taxi rijdt, of net begint. Gun jezelf de ideale taxi en een zakelijk gegarandeerd goede deal met de taxilease van EDW Autolease.

Bel voor snel contact: 0172-601329

 

Investeringsaftrek

Kies je voor financial leasing, dan kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Deze aftrek heeft de overheid ingevoerd om investeringen vanuit bedrijven te stimuleren. Deze investeringsaftrek kan je een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren.

 

BPM-voorfinanciering

Met onze financiering kun je als taxiondernemer de BPM in je leasecontract opnemen. Zo kunnen wij jouw BPM voorfinancieren. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de BPM met je afgerekend. Dit geeft je dus meer vrijheid om de taxi van je keuze aan te schaffen.

  • EDW Autolease
  • EDW Autolease
MENU