Taxi | Zakelijk Leasen

Taxi ondernemers en EDW Autolease, een jarenlange samenwerking

EDW Autolease is als leasemaatschappij actief in de taxibranche en biedt maatwerk voor elke taxi ondernemer!

Als taxi ondernemer profiteer je van onze jarenlange ervaring. Wij kunnen je wensen en eisen snel en vakkundig vertalen naar de juiste leasevorm. Ook als je uit een vof stapt en weer zelfstandig verder wil, weten wij wat de gevolgen zijn voor je leasecontract(en) en hoe deze zijn op te lossen. Neem de voorfinanciering van de BPM. Wij wijzen je de weg en helpen je toekomstbestendig te werken.

Of je nou al jarenlang taxi rijdt of net begint. Gun jezelf de ideale bedrijfswagen en een zakelijk gegarandeerd goede deal met de taxilease van EDW Autolease.

Investeringsaftrek

Kies je voor financial leasing, dan kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Deze aftrek heeft de overheid ingevoerd om investeringen vanuit bedrijven te stimuleren. Deze investeringsaftrek kan je een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren.

BPM-voorfinanciering

Met onze financiering kun je als taxiondernemer de BPM in je leasecontract opnemen. Zo kunnen wij jouw BPM voorfinancieren. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de BPM met je afgerekend. Dit geeft je dus meer vrijheid om de bedrijfswagen van je keuze aan te schaffen.

Wil je meer weten over een taxi leasen?

Neem dan direct telefonisch contact op met EDW Autolease via 0113-221502 
of doe direct een aanvraag via het contactformulier!

Contact ondernemers

 

Taxi

  • Autolease
  • EDW Autolease, financial lease bedrijfswagen, bedrijfswagen leasen, zakelijk leasen, bedrijfswagen financieren,
MENU