Taxi ondernemers en EDW Autolease, een jarenlange samenwerking

Als taxi ondernemer profiteer je van onze jarenlange ervaring. Wij vertalen je wensen en eisen snel en vakkundig naar de gepaste leasevorm. Ook als je uit een VOF stapt en weer zelfstandig verder wil. Dan weten wij wat de gevolgen zijn voor je leasecontract(en) en hoe deze aan te passen.
Neem nu de voorfinanciering van de BPM. Wij adviseren je welke weg te nemen en helpen je toekomstbestendig te werken.
Kortom of je nou al jarenlang taxi rijdt of net begint. Gun jezelf de ideale taxi als bedrijfswagen! Vervolgens garandeert EDW Autolease jou met de ‘taxi-lease’, een zakelijk goede deal.

EDW Autolease is zeer actief in de taxibranche en biedt maatwerk voor elke taxi ondernemer! Wil je meer weten?

Neem dan direct contact op met EDW Autolease via 0113-221502.
Of doe direct een aanvraag via het contactformulier!

Contact ondernemers

BPM-voorfinanciering

Met onze financial lease kun je als taxiondernemer de BPM in je leasecontract opnemen. Zo kunnen wij jouw BPM voorfinancieren. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de BPM met jou afgerekend. Dit geeft je dus meer vrijheid om je favoriete bedrijfswagen aan te schaffen.

Investeringsaftrek

Kies je voor financial leasing, dan kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Deze aftrek heeft de overheid ingevoerd om investeringen vanuit bedrijven te stimuleren. Deze investeringsaftrek kan je een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren.

taxi lease

 

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

BPM

BPM voordeel

Taxi Lease 2019 is net van start en wij herinneren jou eraan dat 2020 belangrijk is voor de taxi ondernemer Er komt name ...

Lees verder >> Meer nieuws