Taxi Leasen? EDW Autolease financieert de BPM voor

Je volgende taxi leasen? Dan regelen wij dit voor jou. Als taxi ondernemer profiteer je van onze jarenlange ervaring. Wij vertalen je wensen en eisen snel en vakkundig naar de gepaste leasevorm. Ook als je uit een VOF stapt en weer zelfstandig verder wil. Dan weten wij wat de gevolgen zijn voor je leasecontract(en) en hoe deze aan te passen. Neem nu de voorfinanciering van de BPM. Wij adviseren je welke weg te nemen en helpen je toekomstbestendig te werken. Kortom of je nou al jarenlang taxi rijdt of net begint. Gun jezelf de ideale taxi als bedrijfswagen! Vervolgens garandeert EDW Autolease jou met de ‘taxi-lease’, een zakelijk goede deal.

BPM-voorfinanciering

Met onze financial lease kun je als taxi-ondernemer de BPM in je leasecontract opnemen. Zo kunnen wij jouw BPM voorfinancieren. Pas na 3 tot 4 maanden wordt de BPM met jou afgerekend. Dit geeft je dus meer vrijheid om je favoriete bedrijfswagen aan te schaffen.

Investeringsaftrek

Kies je ervoor taxi leasen, dan kun je in aanmerking komen voor de investeringsaftrek. Deze aftrek heeft de overheid ingevoerd om investeringen vanuit bedrijven te stimuleren. Deze investeringsaftrek kan je een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren.

Financial Lease & Operational Lease

Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is wat je wilt. Daarbij komt dat wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Om die reden hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget. De EDW Autolease locatie in jouw buurt maakt bedrijfswagen leasen in de omgeving mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Wat is Financial Lease? Wat is Operational Lease?

EDW Autolease is zeer actief in de taxibranche en biedt maatwerk voor elke taxi ondernemer! Wil je meer weten?

Neem dan direct contact op met EDW Autolease via 0113-221502.
Of doe direct een aanvraag via het contactformulier!

Contact formulier ondernemers

taxi leasen

 

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

tax lease

BPM voorfinancieren voor alle taxi ondernemers | EDW Autolease

Ben je taxi ondernemer en wil je nog genieten in 2019 van de voordelen bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen ...

Lees verder >> Meer nieuws