Samenwerken als autobedrijf

Samenwerken als autobedrijf

Een bedrijfswagen en/of auto leasen bij EDW Autolease is persoonlijk, discreet en snel. Bij ons worden 9 van de 10 aanvragen goedgekeurd en is de deal binnen 1 dag rond! Zelf bij een afwijzing elders kunnen wij een financiering verstrekken. Hoe doen we dit?

Wij werken verspreid over Nederland. Op deze manier zijn we dicht bij onze klanten en kunnen we de financiering persoonlijk afsluiten en afwikkelen. Dat persoonlijke vinden wij belangrijk; wij gaan niet voor eenmalige transacties maar voor een langdurige relatie. EDW Autolease is onafhankelijk van banken en financiert in diverse situaties zelf via EDW Finance. Wij bevestigen je lease aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. 

Het EDW Partner Programma is er speciaal om de verkopers in de showroom te ontzorgen. Dit doen we door de klant in de showroom te voorzien van een Financial Lease offerte. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in de leasewereld kunnen wij de verkoper helpen meer auto’s te verkopen.

 

Merkdealer? Wij spelen de tweede viool

De captive gaat altijd voor. Heeft de captive een afwijzing of duurt het acceptatieproces lang en wil de klant eerder rijden? Stuur dan de aanvraag door naar EDW Autolease. Als merkdealer ben je meestal gebonden aan de vaste financiële instelling van het automerk. Wanneer je een zakelijke klant in de showroom hebt, bied je vanzelfsprekend als eerst een Financial Lease oplossing aan via de captive. Mocht deze deal niet doorgaan omdat de klant bijvoorbeeld niet kredietwaardig is, er nog geen jaarcijfers zijn, of dat de aanvraag simpelweg te lang duurt dan kan EDW Autolease 9 van de 10 keer wél een lease overeenkomst aanbieden. In de meeste gevallen heb je binnen één dag al een akkoord en behaal jij alsnog jouw targets!

 

Lease Calculator

Wil je de autovoorraad op jouw website voorzien van actuele leaseprijzen? Dat kan met onze lease calculator. Op deze manier kunnen jouw klanten direct zien wat de lease mogelijkheden zijn.

Via de lease calculator kunnen klanten een aanvraag doen, waarbij hun gegevens rechtstreeks bij EDW Autolease terecht komen. Wij pakken de aanvraag direct op, en koppelen binnen een korte tijd een passend voorstel terug aan jou en de klant.

Je kunt de calculator aanpassen zodat deze volledig integreert in de eigen huisstijl. 

Lease Calculator EDW Autolease

De voordelen

Voor het autobedrijf

 • Snelle communicatie, altijd bovenop de stapel.
 • Snelle acceptatie, ook bij afkeuring elders
 • Verhoog de winstmarge met provisie of cadeaus
 • Gratis adverteren met jouw autovoorraad
 • Persoonlijk contact met een vast contactpersoon
 • Wij verzorgen alle administratie omtrent het leasecontract
 • Direct uitbetaling van het volledige bedrag.
 • Minimale kans op onderhandelen, focus ligt op maandtermijn.
 • Eerlijk en betrouwbaar advies.

Voor de klant

 • Fiscale voordelen zoals investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijvingskosten
 • Geen kilometerbeperking
 • Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden
 • Behoud van liquiditeit van de onderneming
 • Flexibel bij oversluiten van contract op een ander auto
 • Eigen keus in de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van het contract.
 • Ook voor starters.

 

  Partner worden?

  Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met je op. Liever bellen? Bekijk onze lease-adviseurs.

  Ik heb interesse in


   

  Het laatste nieuws

  Autobedrijf van de maand april - Hemcar

  Autobedrijf van de maand april: Hemcar

  HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

  Lees verder >>

  Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

  EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

  Meer nieuws