Op vakantie met je lease auto

De zomer is inmiddels begonnen. Als ondernemer heb je het hele jaar hard gewerkt en ben je toe aan vakantie. Rijd je een lease auto? Dan vraag je jezelf misschien af of je lekker met de auto weg kunt deze vakantie of dat je misschien moet kiezen voor een alternatief. Met Financial Lease geniet je van de vrijheid van het rijden in een eigen auto. Je kunt namelijk onbeperkt kilometers rijden, in tegenstelling tot andere leasevormen waarbij er beperkingen kunnen zijn.

Financial Lease, rij onbeperkte kilometers

Wanneer je een auto hebt aangeschaft met Financial Lease ben je direct economisch eigenaar. Simpel gezegd betekent dit dat de auto het onderpand is van de financiering, maar de auto wel op jouw naam staat. Hierdoor heb je zelf de regie over wat je met de auto doet. Deze vrijheid is voor veel ondernemers belangrijk bij de keuze om een auto de kopen middels Financial Lease. Bij andere leasevormen zoals Operational Lease kun je te maken krijgen met beperkte kilometers en extra kosten mocht je dit limiet overschrijden.

Reis je in de zomer naar de Italiaanse kust, ga je minstens één keer wintersporten in de Alpen en wil je ook nog een leuke stedentrip doen in Nederland? Kies je voor Financial Lease dan kan je zelf kiezen hoeveel kilometers je rijdt en kies je er zelf voor hoe vaak je op vakantie gaat.

Kom niet voor verrassingen te staan

  • In het buitenland kan brandstof een andere naam hebben dan dat je gewend bent. Controleer dus vooraf de naam van de brandstof voor jouw auto.
  • Zorg dat je alle papieren op orde hebt: rijbewijs, kentekenbewijs, groene kaart en identiteitspapieren
  • Het kan altijd gebeuren dat je onderweg pech krijgt. Zorg altijd dat je een gevarendriehoek en veiligheidshesjes in de auto hebt liggen.
  • Sommige landen hebben andere regels dan in Nederland. Zorg dat je op de hoogte bent van de regels in het land waar je (door) heen reist.

Op de site van de ANWB vind je informatie over een goede reisvoorbereiding.

 

Wil je nog op vakantie met een nieuwe bedrijfswagen?

Ben je nog op zoek naar een geschikte auto voor jouw vakantie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte auto.

Neem direct contact met ons op

 

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand april - Hemcar

Autobedrijf van de maand april: Hemcar

HEMCAR is autobedrijf van de maand april en wij begrijpen wel waarom. Maar wat maakt HEMCAR nu zo bijzonder? Volgens de eigenaren van HEMCAR, Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft, is persoonlijke service en transparantie de sleutel … < ...

Lees verder >>

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Meer nieuws