Offerte ondertekenen

Offertenummer

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Adresgegevens
Westhavendijk 13
4463AD Goes
NEDERLAND

Aanvullende gegevens

Upload hieronder uw rijbewijs (voor- en achterkant) en bankpas.
Wanneer u geen bijlage kunt uploaden stuur dan een mail of whatsapp naar uw lease adviseur. Als u de documenten reeds eerder heeft gestuurd, dan hoeft u dit uiteraard niet nogmaals te doen.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zullen na akkoord het kredietbedrag definitief voor u reserveren. Indien u deze opdracht onverhoopt annuleert, bent u 2% annuleringskosten verschuldigd van het te financieren bedrag zoals vermeld in de opgevraagde leaseovereenkomst. Dit bedrag zal worden verhoogd met 21% BTW. Eventuele annuleringskosten uit de koopovereenkomst met het autobedrijf staan hier los van.

Indien de bank om wat voor reden dan ook besluit om het leasebedrag niet uit te betalen, dan zullen wij proberen tegen gelijke condities de overeenkomst onder te brengen bij een andere bank. Wij kunnen echter geen garanties geven over deze inspanning. Eventuele typfouten voorbehouden.

Akkoord

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

Lees verder >>
Meer nieuws