Offerte ondertekenen

Offertenummer

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Adresgegevens
Westhavendijk 13
4463AD Goes
NEDERLAND

Aanvullende gegevens

Upload hieronder uw rijbewijs (voor- en achterkant) en bankpas.
Wanneer u geen bijlage kunt uploaden stuur dan een mail of whatsapp naar uw lease adviseur. Als u de documenten reeds eerder heeft gestuurd, dan hoeft u dit uiteraard niet nogmaals te doen.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zullen na akkoord het kredietbedrag definitief voor u reserveren. Indien u deze opdracht onverhoopt annuleert, bent u 2% annuleringskosten verschuldigd van het te financieren bedrag zoals vermeld in de opgevraagde leaseovereenkomst. Dit bedrag zal worden verhoogd met 21% BTW. Eventuele annuleringskosten uit de koopovereenkomst met het autobedrijf staan hier los van.

Indien de bank om wat voor reden dan ook besluit om het leasebedrag niet uit te betalen, dan zullen wij proberen tegen gelijke condities de overeenkomst onder te brengen bij een andere bank. Wij kunnen echter geen garanties geven over deze inspanning. Eventuele typfouten voorbehouden.

Akkoord

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws