Equipment en andere zakelijke objecten leasen via EDW Finance

Financieren van equipment, bijzondere zakelijke objecten of apparatuur vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Daarbij komt dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van geldverstrekking. Of een bank weigert het object bedrijfsmatig aan jou te financieren mits een lease overeenkomst.

Equipment, food-truck, apparatuur of een koelwagen leasen

EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel aan ondernemers in Nederland. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens dus ook leaseovereenkomsten op voor food-trucks, motors, apparatuur, machines, equipment en andere objecten zoals een koelwagen leasen. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Dus wil jij een koelwagen leasen omdat je die nodig hebt bij het runnen van je bedrijf? Bel ons dan gewoon. Wij regelen het voor jou! Zelfs een trekker met kar leasen we voor jou!

Persoonlijk contact om je special lease te bespreken

Deze bijzondere leasevorm vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier bespreek je gelijk wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

Neem contact op met Emiel de Waal

Hij praat graag persoonlijk met jou.

Emiel de Waal

M: +31 (0)6 – 53917860
E: e.dewaal@edwautolease.nl
T: 0113-221502

EDW Finance

EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen jouw aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’. Om je vervolgens als nieuwe klant te verwelkomen.

equipment

Zoek een (bedrijfs) auto

Zoek uw voertuig direct leverbaar uit onze voorraad

Merk
Model
Carrosserievorm
Brandstof
Lease prijs
 

Het laatste nieuws

mercedes

Mercedes-Benz Sprinter bestverkochte grote bestelwagen van 2019

Mercedes-Benz Vans kijkt terug op een meer dan geslaagd 2019. Eén van de bestellers van het merk – de Mercedes-Be ...

Lees verder >> Meer nieuws