Elektrische auto leasen

EV maand Mei

De maand mei staat in het teken van elektrisch rijden.

Zakelijk elektrisch leasen

Benieuwd naar de voordelen van zakelijk elektrisch leasen?

 • Elektriciteit is goedkoper dan benzine, LPG en diesel
  Na het tanken een paar tientjes betalen is verleden tijd met een elektrische auto. Over het algemeen is het zo dat thuis opladen 50% goedkoper is als rijden op brandstof. Wanneer je vaak openbaar laadt, wordt dit verschil kleiner.
 • Belastingvoordeel
  Volledig elektrische auto’s zijn in elk geval tot 2024 vrijgesteld van BPM en MRB. Plug-in hybrides betalen tot 2024 een halftarief MRB, na 2024 worden de voordelen voor plug-in hybrides kleiner.
 • Beter voor het milieu
  Elektrisch rijden is beter voor het milieu! Elektrische auto’s produceren geen stikstofoxiden en fijnstof, en stoten minder CO2 uit bij zowel de productie als tijdens het rijden. Wanneer je hem dan ook nog oplaadt met (zelf opgewekte) groene stroom bent je dubbel goed bezig!
 • Thuis voor je deur jouw auto opladen
  Met een eigen laadpaal kun je altijd thuis je auto opladen. Zo hoef je niet meer onderweg te tanken, maar laadt je je auto gewoon op terwijl je thuis op de bank zit. De installatie van een laadpaal is binnen een dag gebeurd. Daarna kun je de laadpaal direct in gebruik nemen.

Bekijk onze laatste blog artikelen over elektrisch rijden.

Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

Lees verder >>
Meer nieuws