Elektrische auto leasen

EV maand Mei

De maand mei staat in het teken van elektrisch rijden.

Zakelijk elektrisch leasen

Benieuwd naar de voordelen van zakelijk elektrisch leasen?

 • Elektriciteit is goedkoper dan benzine, LPG en diesel
  Na het tanken een paar tientjes betalen is verleden tijd met een elektrische auto. Over het algemeen is het zo dat thuis opladen 50% goedkoper is als rijden op brandstof. Wanneer je vaak openbaar laadt, wordt dit verschil kleiner.
 • Belastingvoordeel
  Volledig elektrische auto’s zijn in elk geval tot 2024 vrijgesteld van BPM en MRB. Plug-in hybrides betalen tot 2024 een halftarief MRB, na 2024 worden de voordelen voor plug-in hybrides kleiner.
 • Beter voor het milieu
  Elektrisch rijden is beter voor het milieu! Elektrische auto’s produceren geen stikstofoxiden en fijnstof, en stoten minder CO2 uit bij zowel de productie als tijdens het rijden. Wanneer je hem dan ook nog oplaadt met (zelf opgewekte) groene stroom bent je dubbel goed bezig!
 • Thuis voor je deur jouw auto opladen
  Met een eigen laadpaal kun je altijd thuis je auto opladen. Zo hoef je niet meer onderweg te tanken, maar laadt je je auto gewoon op terwijl je thuis op de bank zit. De installatie van een laadpaal is binnen een dag gebeurd. Daarna kun je de laadpaal direct in gebruik nemen.

Bekijk onze laatste blog artikelen over elektrisch rijden.

Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws