EDW Autolease - Visual

Maurits de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 20701227 0113-221502 Maurits de Waal

Maurits de Waal vertelt: “Inmiddels ben ik alweer bijna één jaar onderweg! In 2019, na het behalen van mijn diploma aan de IVA Driebergen, ben ik per 1 augustus direct aan de slag gegaan bij ons familiebedrijf EDW Autolease. Mijn opleiding heeft in het teken gestaan van verschillende facetten in de autobranche en ondernemen en sluit dus goed aan op het werk dat wij dagelijks doen.

Familiebedrijf EDW Autolease

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar als er investeringsbehoefte is op het gebied van auto’s, bedrijfswagens of machines, financier deze dan!
Waarom? Een auto of machine is een prima onderpand en dus makkelijk en goedkoop te financieren. Daarbij houd je geld in de zaak en dat is op dit moment het belangrijkst. Zorgen dat je liquide blijft.
Wij zien momenteel ook nieuwe klanten die gewend waren te kopen uit eigen middelen en nu liquide willen blijven.

Blijf liquide en financier je bedrijfsmiddelen!

Door onze persoonlijke werkwijze denken wij graag met de klant mee, hierin voorzien wij de ondernemer van goed advies en een passende financiering!

Maurits de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Maurits

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws