EDW Autolease - Visual

Maurits de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 20701227 0113-221502 Maurits de Waal

Maurits de Waal vertelt: “Inmiddels ben ik alweer bijna één jaar onderweg! In 2019, na het behalen van mijn diploma aan de IVA Driebergen, ben ik per 1 augustus direct aan de slag gegaan bij ons familiebedrijf EDW Autolease. Mijn opleiding heeft in het teken gestaan van verschillende facetten in de autobranche en ondernemen en sluit dus goed aan op het werk dat wij dagelijks doen.

Familiebedrijf EDW Autolease

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar als er investeringsbehoefte is op het gebied van auto’s, bedrijfswagens of machines, financier deze dan!
Waarom? Een auto of machine is een prima onderpand en dus makkelijk en goedkoop te financieren. Daarbij houd je geld in de zaak en dat is op dit moment het belangrijkst. Zorgen dat je liquide blijft.
Wij zien momenteel ook nieuwe klanten die gewend waren te kopen uit eigen middelen en nu liquide willen blijven.

Blijf liquide en financier je bedrijfsmiddelen!

Door onze persoonlijke werkwijze denken wij graag met de klant mee, hierin voorzien wij de ondernemer van goed advies en een passende financiering!

Maurits de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Maurits

Het laatste nieuws

Wanneer wisselen naar winterbanden?

Veel automobilisten vragen zich elk jaar weer af wat het juiste moment is om te wisselen van zomerbanden naar winterbanden. We hebben in Nederland niet vaak last van hevige sneeuwval, maar lage temperaturen en een nat wegdek kunnen wel voor … ...

Lees verder >>

Prinsjesdag 2021

Het kabinet kondigt op Prinsjesdag de belastingplannen aan voor het nieuwe jaar. In deze blog geven we je het laatste nieuws. De eerste en tweede kamer moeten hier nog over wel beslissen, dus de uiteindelijke plannen kunnen afwijken.   Bijtellin ...

Lees verder >>
Meer nieuws