EDW Autolease - Visual

Maurits de Waal

EDW Zakelijk Lease Adviseur Zuid-West
+31 (0)6 - 20701227 0113-221502 Maurits de Waal

Maurits de Waal vertelt: “Inmiddels ben ik alweer bijna één jaar onderweg! In 2019, na het behalen van mijn diploma aan de IVA Driebergen, ben ik per 1 augustus direct aan de slag gegaan bij ons familiebedrijf EDW Autolease. Mijn opleiding heeft in het teken gestaan van verschillende facetten in de autobranche en ondernemen en sluit dus goed aan op het werk dat wij dagelijks doen.

Familiebedrijf EDW Autolease

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar als er investeringsbehoefte is op het gebied van auto’s, bedrijfswagens of machines, financier deze dan!
Waarom? Een auto of machine is een prima onderpand en dus makkelijk en goedkoop te financieren. Daarbij houd je geld in de zaak en dat is op dit moment het belangrijkst. Zorgen dat je liquide blijft.
Wij zien momenteel ook nieuwe klanten die gewend waren te kopen uit eigen middelen en nu liquide willen blijven.

Blijf liquide en financier je bedrijfsmiddelen!

Door onze persoonlijke werkwijze denken wij graag met de klant mee, hierin voorzien wij de ondernemer van goed advies en een passende financiering!

Maurits de Waal, EDW Autolease Zuid-West

Schrijf een review voor Maurits

Het laatste nieuws

Autobedrijf van de maand maart: van den Hadelkamp auto’s

EDW Autolease bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit jubileum te vieren, zetten we graag de autobedrijven waarmee we samenwerken in het zonnetje. Het autobedrijf van de maand maart bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dat is een mijlpaal … Lees verder >>

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto

Autobedrijf van de maand februari: Mooren Auto In de afgelopen 35 jaar is Mooren Auto uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit en staat bekend om hun persoonlijke aa ...

Lees verder >>
Meer nieuws