EDW Autolease - Visual

Evert de Boer

EDW Zakelijk Lease Adviseur Groene Hart
+31 (0)6 – 39333983 0172-601329 Evert de Boer

Evert de Boer aan het woord: “In 2019 ben ik gelijk na het behalen van mijn HBO diploma begonnen als lease adviseur bij EDW Autolease Groene Hart. Mijn opleiding heeft altijd in het teken gestaan van ondernemen met als doel om op termijn een eigen bedrijf te starten. Samen met Frank Spillenaar bedien ik ondernemers uit het Groene Hart.”

Afspraak = Afspraak

“Vaak zijn wij persoonlijk aanwezig bij de ondertekening van de contracten, waardoor wij met al onze klanten in contact staan. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en dit maakt ons werk heel divers en interessant. Het is mooi om te merken dat wij door persoonlijk contact meegroeien met ondernemers. De meeste voldoening van dit mooie vak krijg ik als ondernemers op het juiste moment aan mij denken en de financiering voor hun bedrijfswagen of equipment aan mij toevertrouwen.”

“Het belangrijkste vind ik dat klanten een goed gevoel hebben bij mij als onafhankelijk lease adviseur, er korte lijnen zijn en afspraken nakomen. Bij mij weet u precies waar u aan toe bent.”

Evert de Boer, EDW Autolease Het Groene Hart

Schrijf een review voor Evert

Het laatste nieuws

Mercedes-Benz E-sprinter

Welke type elektrische bedrijfswagens zijn er?

Elektrische bedrijfswagen Welke volledig elektrische bestelauto’s zijn er op dit moment in Nederland te koop? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij. Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? Wij financieren diverse bestelauto’s vo ...

Lees verder >>
Kia e-niro Atax de vries

A-Tax de Vries Personenvervoer over elektrificeren van de taxibranche

Hoe ziet het huidige wagenpark eruit? We zijn sinds een aantal jaar bezig met de elektrificeren van ons wagenpark. Momenteel hebben we 220 auto’s, waarvan het elektrische deel steeds verder groeit. We hebben elektrische KIA’s, Mercedes-Benz Vito ...

Lees verder >>
Meer nieuws