EDW Finance | Zakelijk Leasen

Zakelijk Leasen ook in speciale situaties

Food-truck, motor, apparatuur, machine en andere objecten

Zakelijk leasen van bijzondere objecten vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Daarbij komt dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van geldverstrekking. EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel. Niks is geks en alle lease verzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens dus ook leaseovereenkomsten op voor food-trucks, motors, apparatuur, machines en andere objecten. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt. Dus wil jij een koelwagen leasen, bel ons dan gewoon. Wij regelen het voor jou! Zelf een trekker leasen we voor jou!

EDW Finance

EDW Finance neemt ook lease aanvragen in behandeling. Door deze vorm van zakelijk leasen zijn we onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen je lease aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’.

financieren

Telefonisch contact

Deze bijzondere leasevorm vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier kan hij gelijk met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij een onderling akkoord regelt hij vervolgens de financiering voor jou.

Emiel de Waal +31 (0)6 – 53 91 78 60   

Financieren van zakelijke objecten

 

MENU