Financieren

Financieren ook in speciale situaties

Food-truck, motor, apparatuur, machine en andere objecten

Financieren in bijzondere objecten vraagt ten slotte om alternatieve mogelijkheden om te leasen. Daarbij komt dat je bij banken niet altijd terecht kunt voor deze vorm van geldverstrekking. EDW Autolease biedt deze mogelijkheid overigens wel. Niks is geks en alle financieringsverzoeken nemen wij serieus. Wij stellen naast bedrijfswagens dus ook leaseovereenkomsten op voor food-trucks, motors, apparatuur, machines en andere objecten. Kortom voor alles wat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

EDW Finance

EDW Finance neemt elke financieringsaanvraag in behandeling. Het is een onderdeel van EDW Autolease. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van banken en financieren in diverse situaties zelf het object. Wij bevestigen je lease aanvraag nu eenmaal graag met een ‘ja’.

Telefonisch contact

Deze bijzondere leasevorm vraagt extra aandacht. Om die reden adviseren we je telefonisch contact op te nemen met Emiel de Waal. Op deze manier kunnen we gelijk bespreken wat de mogelijkheden zijn. Want bij een akkoord regelen wij vervolgens de financiering voor jou.

Emiel de Waal +31 (0)6 – 53 91 78 60 0113 – 221502

 

MENU