Bedrijfswagen Leasen Zuid-West

Bedrijfswagen Leasen Zuid-West

Liever vertrouwelijk en dichtbij een bedrijfswagen leasen voor jou of je Emiel de Waalonderneming?

Vanuit Kloetinge ontzorgen wij ondernemers op het gebied van Financial Lease & Operational Lease in de omgeving Zuid-West Nederland. Je wilt een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt. Wij weten dat als geen ander. Dus hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions & bedrijfswagens voor elk budget. Bedrijfswagen Leasen in Zuid-West? EDW Autolease maakt het mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

06 – 53917860

 

Wat is Financial Lease?

Financial Lease (autofinanciering) is een zakelijk product waarmee je een auto financiert. Je kunt direct over de auto beschikken zonder dat het liquiditeit kost. Dat is prettig, want je liquiditeit kun je natuurlijk wel beter benuRutger de Waaltten. Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere (fiscale) voordelen. Het aantal kilometers dat je rijdt, is vrij. En je kiest zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is Operational Lease?

Operational Lease is bij bedrijven en organisaties een populaire leasevorm. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij. Het verschil met Financial Lease is dat niet u, maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houdt u meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. U heeft minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost u weinig tijd..

06 – 3092 5510 

MENU