Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en Westland

Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en WestlandBedrijfswagen Leasen Rijnmond en Westland, Cor in 't Veld, Auto leasen, Financial Lease

Cor in ’t Veld +31 (0)6 – 53479719 010-5924300

Je bedrijfswagen leasen in Maassluis, vertrouwelijk en dichtbij

Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en Westland! Vanuit Maassluis ontzorgen wij ondernemers in de regio Rijnmond en Westland bij het leasen van hun bedrijfswagen(s). Dit op het gebied van Financial Lease & Operational Lease.
Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is wat je wilt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Om die reden hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget. EDW Autolease maakt bedrijfswagen leasen in Rijnmond en Westland mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease of het financieren van een bedrijfswagen, het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale. Het aantal kilometers dat je rijdt is vrij. En je kiest zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is Operational Lease?

Operational Lease  is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Het verschil met Financial Lease is dat niet jij, maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houd je meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Je hebt minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost je weinig tijd.

Bedrijfswagen leasen Rijnmond en Westland. Bereken je Financial leasebedrag én vraag gelijk je offerte aan

MENU