Regio Rijnmond en Westland | Zakelijk Leasen

Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en WestlandCor in 't Veld | Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en Westland

Je bedrijfswagen leasen vanuit Maassluis, vertrouwelijk en dichtbij

Bedrijfswagen Leasen Rijnmond en Westland! Vanuit Maassluis ontzorgen wij ondernemers in de regio Rijnmond en Westland bij het leasen van hun bedrijfswagen(s). Je hebt de keuze uit Financial Lease en Operational Lease. Welke vorm heeft jouw voorkeur? 


Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is wat je wilt. Daarbij komt dat wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Om die reden hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget.
EDW Autolease Rijnmond en Westland maakt bedrijfswagens leasen in jouw omgeving mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Cor in ’t Veld +31 (0)6 – 53479719 010-5924300

Wat is Financial Lease?

Financial Lease of het financieren van een bedrijfswagen, het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. De auto is je economisch eigendom. Vervolgens profiteer je van meerdere voordelen ook fiscale. Bovendien is het aantal kilometers dat je rijdt vrij. Ten slotte kies je zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is Operational Lease?

Operational Lease  is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Het verschil tussen operational en financial lease is namelijk dat niet jij maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houd je meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Je hebt minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost je weinig tijd.

Bereken je financial leasebedrag én vraag gelijk je offerte aan

MENU