Zakelijk leasen van je bedrijfswagen in de regio Zuid-West Nederland

Bedrijfswagen Leasen in Zuid-West Nederland

Je bedrijfswagen leasen in Zuid-West Nederland? Vertrouwelijk en dichtbij!

Bedrijfswagens leasen in Zuid-West Nederland regelen wij echter vanuit ons kantoor in Kloetinge. Ten slotte ontzorgen wij ondernemers in de regio Zuid-West Nederland bij het bedrijfsmatige leasen. Je hebt overigens de keuze uit Financial Lease en Operational Lease. 

Een betrouwbare en representatieve bedrijfswagen leasen waarmee je goed voor de dag komt, dat is ten eerste wat je wilt. Ten tweede komt dat wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Je bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Daarom hebben we een ruim assortiment gebruikte en nieuwe occasions én bedrijfswagens voor elk budget.
Kortom EDW Autolease Zuid-West maakt bedrijfswagen leasen in de omgeving mogelijk, speciaal voor jou en je onderneming.

Emiel de Waal | Bedrijfswagen leasen in Zuid-West Nederland

Emiel de Waal +31 (0)6 – 53 91 78 60 0113 – 221502

 


Rutger de Waal +31 (0)6 – 30925510 0113 – 221502

Rutger de Waal | Bedrijfswagen leasen in Zuid-West Nederland

Wat is Financial Lease?

Financial Lease of het financieren van een bedrijfswagen, het is een zakelijk product. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. De auto is je economisch eigendom. Vervolgens profiteer je van meerdere voordelen ook fiscale. Bovendien is het aantal kilometers dat je rijdt vrij. Ten slotte kies je zelf waar je je wagen laat onderhouden.

Wat is Operational Lease?

Operational Lease  is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij i.p.v. bij het bedrijf zelf. Het verschil tussen operational en financial lease is namelijk dat niet jij maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houd je meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Je hebt minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost je weinig tijd.

 

Bedrijfswagen Leasen in Zuid-West Nederland. Bereken je Financial leasebedrag én vraag gelijk je offerte aan

MENU